Lumia 520 VR desteği var mı?

Halill82

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kendi çapımda VR uygulama geliştirmeye çalışıyorum. Lumia 520'de jiroskop desteği yok. Bu nedenle VR desteklemiyor ama alışveriş sitelerinde VR gözlüklerin Lumia 520'nin desteklediği yazıyor. Neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boyut olarak belirtmişlerdir. Telefona özgü sanal gerçeklik gözlüğü çıkmaz. Sırf satmak amaçlı tüm telefon modellerini ayrı başlık olarak açmışlardır.

Jireskop sensörü en önemlisidir. Android tabanlı VirtualSensor gibi uygulamalarla ise jireskop sensörü olmayan telefonlarda pusula ve ivme ölçer özelliklerinden yararlanarak kısıtlı olarak bunu kullandırtmaya çalışıyorlar.

Windows Phone içinse bu tür uygulamaların üretildiğini pek sanmıyorum.

Boyut olarak belirtmişlerdir. Telefona özgü sanal gerçeklik gözlüğü çıkmaz. Sırf satmak amaçlı tüm telefon modellerini ayrı başlık olarak açmışlardır.

Jireskop sensörü en önemlisidir. Android tabanlı VirtualSensor gibi uygulamalarla ise jireskop sensörü olmayan telefonlarda pusula ve ivme ölçer özelliklerinden yararlanarak kısıtlı olarak bunu kullandırtmaya çalışıyorlar.

Windows Phone içinse bu tür uygulamaların üretildiğini pek sanmıyorum.
Bir telefona özel olarak bildiğim Alcatel VR var. Sadece IDOL 4 ve IDOL 4S için. Benzer boyutlarda başka cihazlar denedim (Birebir değil. P10 çok yakın mesela. Ama P10 yok elimde. Ya da Mi 6.). Sonuç aynı. Sığmadılar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı