Lumia 520 Windows 10 destekler mi ?

teknokan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben yakın bir zamanda Lumia 520 almaya yöneldim. Gruplara falan sordum sorularımı. Ama aklıma takılan birşey var. Lumia 520 512 ram kullanıyor. Windows 10 için yetecek mi ? Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük bir ihtimalle alacak ama Windows 10 işletim sisteminin tüm nimetlerinden faydalanamayacak. Bence Windows 10 çıktıktan sonra bir Windows cihaz alın. Hem Microsoft'un çıkaracağı cihazların piyasayı fiyat olarak nasıl belirlediğini de görmüş olursunuz.

Büyük bir ihtimalle alacak ama Windows 10 işletim sisteminin tüm nimetlerinden faydalanamayacak. Bence Windows 10 çıktıktan sonra bir Windows cihaz alın. Hem Microsoft'un çıkaracağı cihazların piyasayı fiyat olarak nasıl belirlediğini de görmüş olursunuz.
Ne gibi bir nimetlerinden faydalanamayacak ?

Tam olarak bilinmiyor ama çok önemli olmasa da bazı özelliklerin 512 mb RAM kullanan telefonlar da çalışmayacağı söyleniyor.

Eğer şimdi almak istiyorsanız Lumia 525 alabilirsiniz 1 GB RAM'e sahip. Teknosa'da Lumia 520 den 50 TL daha pahalı 350 TL'ye satılıyor.

Bildiğim kadarıyla tüm Lumia telefonlara Windows 10 gelecek ama ilerde bazı güncellemeler için 512 MB RAM yeterli olmayabilir. Dediklerin için telefon uygun olabilir ama ekran büyük olmadığı için videolardan ne kadar zevk alırsın bilmiyorum. Bütçeni biraz daha genişletip 520'nin bir üst modeli olan 525'i alabilirsin ya da büyük ekran istiyorsan 535'te olabilir.

Lumia 525 incelemesini izledikten sonra Lumia 525 içim daha ısındı. İncelemede 720p video çekebiliyor youtubede 1080p izletebiliyor ama 1080p yi tam veremiyormuş. 1 GB RAM ile içim dahada ısındı telefona. Modern Combat 4 adlı oyunum nedir acaba arada sırada takılıyor ama oynatabiliyormuş hemde telefonu kastıran oyunmuş. Lumia 525 720p performansını alabilirmiyim ?

Lumia 525'in RAM'den dolayı Moden Combat 4' de kasacağını sanmam. Lumia 630'da sıfır kasmayla oynuyorum. Üstelik 512 MB RAM var.
Lumia 525 incelemesini izledikten sonra Lumia 525 içim daha ısındı. İncelemede 720p video çekebiliyor youtubede 1080p izletebiliyor ama 1080p yi tam veremiyormuş. 1 GB RAM ile içim dahada ısındı telefona. Modern Combat 4 adlı oyunum nedir acaba arada sırada takılıyor ama oynatabiliyormuş hemde telefonu kastıran oyunmuş. Lumia 525 720p performansını alabilirmiyim ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı