Lumia 535 Alınır mı?

Windows Phone ile Android'i kıyaslamayı bir an önce bıraksalar iyi olur :) windows phone stabil, ayrıca bütün modellerine güncelleme çıkıyor Android ise aldığınız günden 5 gün sonra kasmaya başlıyor ve telefona belli bir süreden sonra güncelleme yayınlanmıyor. Bende 535 kullanıyorum Gayet memnunum :) Hatta şuan telefonumda Windows 10 Technical Prewiew yüklü bir sıkıntıda görmüyorum :)
Tüm android cihazlar için konuşmuyosundur inşallah

Kasmayan android cihazı gösterin bana :) Sadece belirli modeller ama onlarda bir süre sonra kasıyor Lg g4 Optimus kasmaz diyordum telefon kasma manyağı oldu elimde :)

Bende Lumia 535 kullanıcısıyım. Cihaz gayet güzel beklentilerini karşılayacaktır. Özellikle windows insider ile windows 10' a güncelleyince gerçekten güzel oldu. Tek kötü yanı cihazın dokunması hassas değil arada sırada mesaj yazarken klavye hata yapabiliyor. Onun dışında güzel cihaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı