Lumia 640 XL Almalı mıyım?

MetehanKlc

Kilopat
Katılım
11 Şubat 2015
Mesajlar
314
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
İyi geceler herkese. Pek bir düşündüm taşındım, sonunda çok büyük olmayacağına karar verdim ve Lumia 640XL almayı düşünüyorum. Çok fazla oyun oynamam, birkaç tane (Asphalt 8, Dead Trigger vs.) oynarım. WhatsApp ve YouTube yoğun kullanırım. İnternette gezerim. Bu isteklerimin doğrultusunda, Lumia 640XL almalı mıyım? Telefonu tam 3 sene kullanmayı düşünüyorum. @SuleymanASCI siz bu telefonu almıştınız, izlenimleriniz nasıl şu ana kadarki? Teşekkürler
 
Neden ki? Mağaza ise sorun, yakınımda wp sahibi var. Ondan biliyorum mağaza içeriklerini, benim için yeterli. Tek sorun WhatsApp'taki video süresi :p
Merhaba ben de wp kullanıyorum ve ben de tavsiye etmem aynı paraya daha fazla içerik elde edebileceğin bir platforma yönelebilirsin.
1- Bazı uygulamalar güncelleme almıyor ve kullanamıyorum artık. ( banka uygulamaları)
2-Teması olmadığı için özellikle belli bir süreden sonra aşırı sıkılıyorsun tek yapabildiğin renk değiştirmek ( 3 yıldır kullanıyorum )
3-Çok kullanılan bazı uygulamalar mağazada yok, çok kullanılan oyunlar İngilizce bile dil desteği olmadan mağazada bulunuyor( İspanyolca vb dillerde ) ya da hiç bulunmuyor. Bazıları da paralı olarak bulunuyor diğer platformlarda ücretsizken.
4. İnternet paylaşımı yapıp modem olarak kullanıyordum artık onu da yapamıyorum bir çok şey denedim ve olmuyor çözemedim bir türlü.
5. Youtube'da da sürekli decode hatası alıyorum ve res atmam gerekiyor telefona. yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum bence sen de wpden uzak dur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben de wp kullanıyorum ve ben de tavsiye etmem aynı paraya daha fazla içerik elde edebileceğin bir platforma yönelebilirsin.
1- bazı uygulamalar güncelleme almıyor ve kullanamıyorum artık. ( banka uygulamaları)
2-teması olmadığı için özellikle belli bir süreden sonra aşırı sıkılıyorsun tek yapabildiğin renk değiştirmek ( 3 yıldır kullanıyorum )
3-çok kullanılan bazı uygulamalar mağazada yok, çok kullanılan oyunlar İngilizce bile dil desteği olmadan mağazada bulunuyor( İspanyolca vb dillerde ) ya da hiç bulunmuyor. Bazıları da paralı olarak bulunuyor diğer platformlarda ücretsizken.
4. internet paylaşımı yapıp modem olarak kullanıyordum artık onu da yapamıyorum bir çok şey denedim ve olmuyor çözemedim bir türlü.
5. youtubeda da sürekli decode hatası alıyorum ve res atmam gerekiyor telefona. yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum bence sen de wpden uzak dur.
Siz hangi modeli kullanıyorsunuz acaba? Ayrıca dediğim gibi mağazadaki uygulamalardan yana sorunum yok. Öğrenciyim, bu yüzden banka uygulamalarıyla da işim olmaz. Tema konusu dediğiniz gibi, yakın zamanda bir şeyler gelir inşallah çünkü severim değişiklikler yapmayı. YouTube konusunda bir şey diyemeyeceğim. 750- 1000 lira fiyatları çerçevesinde önerebileceğiniz telefon neler var?
 
Siz hangi modeli kullanıyorsunuz acaba? Ayrıca dediğim gibi mağazadaki uygulamalardan yana sorunum yok. Öğrenciyim, bu yüzden banka uygulamalarıyla da işim olmaz. Tema konusu dediğiniz gibi, yakın zamanda bir şeyler gelir inşallah çünkü severim değişiklikler yapmayı. YouTube konusunda bir şey diyemeyeceğim. 750- 1000 lira fiyatları çerçevesinde önerebileceğiniz telefon neler var?
Ben 520 kullanıyorum çok basit seviyede kullanmama rağmen pişman oldum. sadece twitter whatsapp ve youtube kullanıyorum ve aramalar için kullanıyorum. Yani beklentim çok düşük ama performansta çok düşük, zaman zaman mesaj yazarken bile takılmalar oluyor ilk baştan beri. Tema geleceğini sanmıyorum ve artık çok sıkıldım gerçekten. 1000 tl civarında en donanımlı telefon gm 5 plus gibi görünüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1000 liraya bi dünya telefon var ı phone 5s spotçularda bulunabilir (eskidi ama hala sağlam telefon) general mobile gm 5 plus var asus bir kaç marka var aklıma gelenler. Anlıyorum seni bir merak var windows phone karşı fakat yetersiz işte şirket politikaları telefon odaklı olmadığından pişman olma olasılıgın yüksek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1000 liraya bi dünya telefon var ı phone 5s spotçularda bulunabilir (eskidi ama hala sağlam telefon) general mobile gm 5 plus var asus bir kaç marka var aklıma gelenler.Anlıyorum seni bir merak var windows phone karşı fakat yetersiz işte şirket politikaları telefon odaklı olmadığından pişman olma olasılıgın yüksek.
Ya aslında durum şöyle, Eylül ayında anneme bu telefonu aldık. Ve alımında öncülüğünü ben ettim. Büyük ekranı olmasını istemişti, Zeiss lenslerinin iyi olduğunu bilmem ve benim de Windows Phone düşüncemle bunu önerdim.
Lâkin şu an annemin telefondan pek fazla memnun olmadığını görüyorum arasıra. Ben de yeni telefon alacaktım fakat bu durum benim aklımda çok fena yer etti. Küçüklüğümden beridir böyleyim, bir pişmanlık, bir yükümlülük hissiyatı oluştu. Sonuçta telefonun alımına öncü olan benim ve pek beğenilmemişti, şimdi görüşümce benim gidip android bir telefon almam etik olmaz, ki gönlüm el vermez. Ben de bu durumdan dolayı kendimi ikna etmeye çalışmaktaydım. Yoksa ekranı benim çin birazcık büyük kalıyor. Uzun oldu ama umarım okursunuz.
 
Bende şuan 3senelik bir L520 kullanıyorum bilmem biliyormusun 512MB rami var hiç kasma yok 3 senedir eğer mağaza senin için sorun değilse bence alabilirsin.

Telefon 3 senede hiç garantilik olmadı cayır cayır çalışıyor lumia telefonlar biraz dayanıklı olabiliyor şuan elimdeki telefonun evde düşmediği yer yoktur :D tabi 640XL hakkında bilgim yok.

Ama telefonu parayla değilde annenden alıcaksan tavsiye ederim , para ile alacaksan gerek yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dün itibariyle elime Lumia 1520 geçti. Note 4'ümü garantiye verdiğimden idareten arkadaştan aldım. İçerisinde Windows 10 kararlı sürüm kuruluymuş. Ben telefonu sevdim. Bana lazım olan bütün uygulamalar var. Asphalt 8'den tut Modern Combat'a kadar oynadığım oyunları da ücretsiz buldum. Son derece akıcı bir arayüzü var. Şarjı dolu dolu 2 gün gidiyor. Kamerası da müthiş. Küçük bir bilgisayar gibi. Bunu kullanmaya devam edebilirim. Tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı