Lumia 925 Mi ? Galaxy S3 Mü ?

Xperia Z2 lansmanı çıktı . Sony'nin artık Z için güncelleme getireceğini sanmam. Aslında iyi bir telefon ama ileriye yönelik diye düşünüyorum . S4 beğendiğim bir telefon ama kasası polikarbon olduğu için sıkıntı yaratır. GorillaGlas 3 olduğu için camı sağlam gözüküyor ama bence 2 darbede kırılır. 1.300 TL verdikten sonra kırılırsa vay haline.

Son düzenleyen: Moderatör:
L925 derim ben. WP8'in önü açık. Ama geliştiriciler biraz daha hızlı güncelleme yayınlasalar hiçte fena olmayacak.

Android stabil sadece donanım yeterli şekilde konulması lazım.
Kesinlikle yanlış bir şey . O kadar virüslü ve çöp uygulama var ki . Geliştiriciler amelenin bile yaptığı uygulamayı Google Play'e Sürüyo. Diğer markaların telefona yüklediği göz atmayacağım uygulamalarda cabası. Sadece bellekte yer kaplıyor . Donanımla yakından uzaktan alakası yok. Ben telefonuma AVG indirmek istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Android stabil sadece donanım yeterli şekilde konulması lazım.

Android maalesef çok RAM koyulunca da sandığınız kadar stabil olmuyor. Bakın, bir blog yazımda anlatmıştım bunu.

Bence Android yazılım olarak sıkıntılı. Özellikle de Samsung.

Telefona ROM yükledikten sonra eşekten inip, ata binmiş gibi oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…