Lumia 925 Mi Yoksa Farklı Bir Telefonmu?

RadameL

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Telefonumu kırdığım için yeni bir telefon alacağım. WP'ye geçmeyi çok istiyorum.Hepsiburada'da 999 TL olduğunu görünce aklımada yattı. Ama Xperia Z'de var aklımda. 300 TL fazla ama sonuçta su geçirmez,sağlam. Önceki telefonu kırdığım için sağlamlık yönü biraz daha öne çekiyor beni. :D Su geçirmez olmasının artısı Antalya gibi bi'yerde yaşamam.Ama WP'yide istiyorum. Sizce hangi telefonu almalıyım? Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Liquipel Nedir?
Burada ki cihazlardan birini alıp su geçirmez 30 atom kalınlığında bir kaplamayı Liquipel mağzalarının bulunduğu bir yerden yaptırabilirsin. Ayrıca telefonun darbeye de karşı dayanıklı olur. Çekiç telefona işlemez.:) Ama illa ki burada olan cihazlara yaptırmak zorunda değilsin. Sadece cihazına 1 seviye kaplama uygulanır.

Ayrıca Liquipel kaplama buhar halinde uygulanır. Cihazın bütün parçalarına nüfus eder. Yani kulaklık girişinden ve benzeri yerlerden de su kaçırmaz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı