Lumia 930 da sorun mu var?

Yoshikatsu

Hectopat
Bilgisayarımı topladıktan sonra bir telefon almak istiyorum 930'da düşündüğüm modellerden, incelemelerden de iyi yorumlar alıyor ancak forumlarda hakkında ne olumlu ne olumsuz pek konu yok, alışveriş sitelerinde ürün altına kimse yorum yazmamış acaba cihazda bir sıkıntı mı var yoksa insanlar 400 tl daha verip 2200'lük cihazlara mı gidiyorlar?

İnsanlar genelde Android cihazları tercih ettiğinden böyle güzel bir telefona bakan olmuyor. Bence telefonda hiçbir sıkıntı yoktur zaten incelemelerini de izledim olsaydı söylerlerdi.

Malesef öyle WP kullananların çoğu da lumia 520 kullanıyorlar zaten ucuz diye. Genç insanlar da hep android alıyor daha çok oyun oynayabilmek için.

Ben telefondan oyun oynamayı bir türlü anlamadım belki öyle bir telefonum olmadığındandır ama WP kullanıp bu telefondan hiç birşey olmaz diyene rastlamadım ve kullananlar da birkaç yıldır aynı telefonu kullanıyor demek ki kaliteli Nokia. Samsung veya diğer androidlerden alanlar en fazla 1 jenerasyon ara verip değişiyorlar.

WP Market kesinlikle artık eksik değil. Gereksiz uygulamalardan uzak bir marketi var WP'nin. Android'e göre takılma sorunu çok daha az ve en düşük cihazına bile güncelleme geliyor.

Özellikle kamera ve malzeme kalitesi bakımından hala kimse Nokia'yla yarışamıyor. 930 da hem donanım hem de tasarım olarak çok iyi bir cihaz. Uzun ömürlü bir telefon istiyorsanız tercih edebilirsiniz.

İnternetten 930 ve WP 8.1 incelemelerini inceleyip karar vermenizi tavsiye ederim. Windows Phone'a alışırken sıkıntı çekeceğinizi zannetmiyorum.

Ben telefondan oyun oynamayı bir türlü anlamadım belki öyle bir telefonum olmadığındandır ama WP kullanıp bu telefondan hiç birşey olmaz diyene rastlamadım ve kullananlar da birkaç yıldır aynı telefonu kullanıyor demek ki kaliteli Nokia. Samsung veya diğer androidlerden alanlar en fazla 1 jenerasyon ara verip değişiyorlar.
Abi , ben telefonu alıcam çok fazla kurcalamıycam diyorsan WP çünkü Nokıa da artık Apple gibi tekelci olduğu için sistem daha stabil çalışıcaktır.

WP Market kesinlikle artık eksik değil. Gereksiz uygulamalardan uzak bir marketi var WP'nin. Android'e göre takılma sorunu çok daha az ve en düşük cihazına bile güncelleme geliyor.

Özellikle kamera ve malzeme kalitesi bakımından hala kimse Nokia'yla yarışamıyor. 930 da hem donanım hem de tasarım olarak çok iyi bir cihaz. Uzun ömürlü bir telefon istiyorsanız tercih edebilirsiniz.

İnternetten 930 ve WP 8.1 incelemelerini inceleyip karar vermenizi tavsiye ederim. Windows Phone'a alışırken sıkıntı çekeceğinizi zannetmiyorum.
WP'nin eksik derken onu kastetmedim uygulamalar geliyor ama geç geliyor dedim yanlış anlamayın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı