Lumia 950 XL Alınır mı ?

Cazzarie

Kilopat
Telefonunun özellikleri çok çok iyi fakat bir AppStore veya bir Android'deki mağaza gibi Windows Phone'ların mağazası iyi değil açıkcası. Telefonun albenisi var sadece mağazanın yetersiz oluşu telefondan soğumama yetiyor. Siz bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu ay içinde çıkacakmış sanırsam.

Şahsen telefonun stabilitesine ve şarj olayına hayranım. Ama ne yazık ki, sözlerinde durmuyorlar pek. WP10 güncellemesi gecikti fazlasıyla. Üstüne üstlük mağazada son 3-5 aydır olan tek olumlu olay VPN'nin gelmesi oldu. Ben bir dahaki yıl telefon alacağım ve Lumia düşünmüyorum.

Şahsen telefonun stabilitesine ve şarj olayına hayranım. Ama ne yazık ki, sözlerinde durmuyorlar pek. WP10 güncellemesi gecikti fazlasıyla. Üstüne üstlük mağazada son 3-5 aydır olan tek olumlu olay VPN'nin gelmesi oldu. Ben bir dahaki yıl telefon alacağım ve Lumia düşünmüyorum.
Aynen sırf şu mağaza yüzünden bende soğudum telefondan. Böyle güzel bir telefona yazık oluyor.

Android ten portlama şuan lık rafa kalktı, ios ve system32 sistemlerinden portlama olabilecek, arkadaşın da dediği gibi sabır lazım. Bir sistemin gelişme sürecinin içinde olurum dersen ve dayanırsan, gayet de alınabilir. Ben şahsen lumia kullanıyorum, fazla eksiklik olduğunu düşünmüyorum. Evet bazı güzel oyunlar, uygulamalar yok ama inşallah ilerde gelecek diye umuyorum. Telefon hakkında görüşüm ise adamlar süper telefon yapmış ama malzemeden kısmışlar gibi biraz, plastik kalitesiz gibi gözüküyor ama belli de olmaz, ele alıp görmek lazım :D .

Android uygulamaları win10 mobile'a port edilirse kesinlikle alınır. Şahsen öyle birşey olursa ben de alırım. Uygulama sorunu haricinde telefona bakarsak özellikleri gayet iyi. Uygulama yönünden sıkıntı çekmem derseniz sizin için biçilmiş kaftan :)

iOS uygulamalarının port etme Kit'i çıktı ve ya çıkacak. Uygulamalar artsın Windows 10 PC'm ve Windows Phone'unmla çok mutlu olacağım.
Ne kadar bir zaman da gerçekleşir bu ? Hali hazırda yakın zamanda telefon alacağım, yanlış seçim yapmak istemem. Eğer yakın bir zaman da ise bende 950 XL alırım yoksa M5 düşünüyorum.

Not: Cihazda SD 810 olacakmış. SD 810 sorunlu bir işlemci değil mi ? Isınması sıkıntılıymış sanırım fakat Windows phone'lar da nasıl olur bilemeyeceğim tabii ki.

Son düzenleme:
Sd 810' un sorununu Microsoft da bildiği için çözümünü bulmuş gibi. Sıvı soğutma sistemi koymuşlar lumia 950 ve 950xl, ama elbet her telefonun ısındığı gibi ısınacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı