Rehber Lumia Serisi Windows Mobile 10 Güncelleme Rehberi

Wdrt ile sıfırlayabilirsiniz ki Aygıt Yöneticisi'nden kaldırmanızı istemenizi gerektiren tek şey wpinternals sadece telefonu "Windows Phone" olarak görürse yapın.

Tekrar bu yöntemleri dener misiniz galiba sunucuları açık şu an.

Yaptım hocam fakat :-( uyarısı aldım.

İleri sürümlerden eski sürümlere downgrade yapmak mümkün mü hocam? 15063 var benim 625'de project astoria destekli build'lere düşürmek istiyorum versiyonu.

Merhaba hocam elimde bir adet Lumia 630 var.
Yükseltmeye çalıştım .bat uzantılı dosyada en son kurulum hatası aldım, Telefon'da güncelleme denetlemeye geldi güncelleme ancak güncelleme kurulamadı hatası geldi orada da ne yapmak gerekiyor hocam?
Güncel yol ve detaylı anlatım olarak video paylaştık Link

Güncel yol ve detaylı anlatım olarak video paylaştık Link

Hocam Windows 10 güncellemesini getirenler kişilerin Xdaforum'da rehberlerini gördüm sizinle aynıydı ancak sanırım dosya farkı yüzünden olsa gerek Xdaforum'da olan dosya çalıştı.
Bu arada mağaza çalışmıyor hala, Windows 10 mağazaları kapalı mı? Kullanmanın yolu var mıdır?

Windows 11 yüklemesi istiyor market artık. Ama güncelleme yok. Arada bir açıp bakıyorum ekranı hala çok güzel.

Arkadaşlar Lumia telofonu FTP server olarak kullanmak istiyorum. Ağ paylaşımı nasıl alır nasıl açılır bilen var mı? Telefona bir HDD bağlayıp ağda paylaşım için kullanmayı düşünüyorum. Anroid de kolay ama Lumia da bulamadım.

Son düzenleme:
Windows 11 yüklemesi istiyor market artık. Ama güncelleme yok. Arada bir açıp bakıyorum ekranı hala çok güzel.

Arkadaşlar Lumia telofonu FTP server olarak kullanmak istiyorum. Ağ paylaşımı nasıl alır nasıl açılır bilen var mı? Telefona bir HDD bağlayıp ağda paylaşım için kullanmayı düşünüyorum. Anroid de kolay ama Lumia da bulamadım.

Çok mantıklı değil bence, FTP destekleyen modeminiz veya routeriniz yok mu hocam?

Çok mantıklı değil bence, FTP destekleyen modeminiz veya routeriniz yok mu hocam?

ZyXEL modem var içindeki dosyaları sadece okuyor. Yazmaya izin yok. Elimde bir de Vestel telefon var atıl durumdaki cihazları değerlendirmek istiyorum.

HDD takılan ana server olsa. Bütün verileri atıp bütün cihazlara ondan veri çeksem harika olurdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı