Lunar client Dinamik POV nasıl kapatılır?

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar dostlar. Lunar Clienti kurup girdim fakat Dynmic POV'u bulamıyorum. Normalde görüntü ayarlarında çıkar ama orası da değişmiş. Görüntü ayarlarını nasıl geriye alabilirim? veya dynamic povu nasıl kapatabilirim? çok teşekkürler.

Eklediğim fotoğraf da görüntü ayarlarına girdiğimizde çıkan ekran mevcut. Bunu eski düzene nasıl alabilirim?

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    573,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Aslında şöyle ilginç bir çözüm fikrim var. Orijinal Minecraft ile Lunar Client'te kullandığınız sürümü açın, ardından dinamik POV ayarını kapatıp .minecraft klasöründeki options ve optionsof adlı dosyaları Lunar Client'in Minecraft dizininin bulunduğu konuma atın. Bu şekilde ayarları aktarmış olacaksınız, belki işe yarar.

Aslında şöyle ilginç bir çözüm fikrim var. Orijinal Minecraft ile Lunar Client'te kullandığınız sürümü açın, ardından dinamik POV ayarını kapatıp .minecraft klasöründeki options ve optionsof adlı dosyaları Lunar Client'in Minecraft dizininin bulunduğu konuma atın. Bu şekilde ayarları aktarmış olacaksınız, belki işe yarar.
Hocam böyle olsa bile her ayar için bu yapılmayabilir. Şimdi bunu deneyeceğim fakat tam bir çözüm arıyorum açıkcası.

Hocam böyle olsa bile her ayar için bu yapılmayabilir. Şimdi bunu deneyeceğim fakat tam bir çözüm arıyorum açıkcası.
Tam çözümünü bilemiyorum, kullanmayalı Lunar Client epey güncellenmiş. Müsait vaktimde indirip kurcalarım ve klasik ayar menüsünü geri getirmenin yolunu bulursam burada paylaşırım.

Tam çözümünü bilemiyorum, kullanmayalı Lunar Client epey güncellenmiş. Müsait vaktimde indirip kurcalarım ve klasik ayar menüsünü geri getirmenin yolunu bulursam burada paylaşırım.
Hocam minnettar kalırım, gerçekten. Şimdi bende arıyorum ve ya alternatif client bakıyorum ama biraz zor gibi.

Hocam minnettar kalırım, gerçekten. Şimdi ben de arıyorum veya alternatif client bakıyorum ama biraz zor gibi.
Alternatif olarak Badlion Client'e de göz atabilirsiniz. Orada hâlâ klasik ayar menüsü mevcuttu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı