11. sınıfım. Sayısalım. Fizik,kimya, biyolojide hiç sıkıntım yok ama matematiğim çok kötü.Şu yazdıklarına göre YGS'den 250 puanı bile geçebileceğini düşünmüyorum kardeşim. İMKANSIZ! YGS nin %25 i alınıyor, LYS nin %75(Değerler seneden seneye değişir ama hep YGS puanı daha az alınır.) Kaçıncı sınıfsın ?
Git Güvender Mat 1 Çözümlü Soru Bankası al. Piyasadaki en kolay Mat 1 soru bankası o. Türkçe ye de yüklenmen gerekecekse Fem yayınlarının Türkçe Soru bankası ve Simetri Türkçe Konu Anlatımı al. Tonguçakademi videolarıyla destekle. Kolay gelsin, Allah yardımcın olsun kardeşim. Şimdiden bu yaz bitir Türkçe ve Mat 1 i. Ben eşit ağırlık olduğumdan Fen derslerinde yardımcı olamayacağım.11. sınıfım. Sayısalım. Fizik,kimya, biyolojide hiç sıkıntım yok ama matematiğim çok kötü.
Şu yazdıklarına göre YGS'den 250 puanı bile geçebileceğini düşünmüyorum kardeşim. İMKANSIZ! YGS nin %25 i alınıyor, LYS nin %75(Değerler seneden seneye değişir ama hep YGS puanı daha az alınır.) Kaçıncı sınıfsın ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.