S
Silinen üye 311895
Ziyaretçi
Birisi derken arkadaşın mı? arkadaşın ise ona sorabilirsin.Merhabalar, ben Getcontact adlı bir uygulamayı indirdim ve birisi beni M.2 diye kaydetmiş. Sizce ne olabilir?
Birisi derken arkadaşın mı? arkadaşın ise ona sorabilirsin.Merhabalar, ben Getcontact adlı bir uygulamayı indirdim ve birisi beni M.2 diye kaydetmiş. Sizce ne olabilir?
Geçmiş olsun rehberinizdeki herkesi nasıl kaydettiyseniz artık başkaları da biliyor.
Birisi derken arkadaşın mı? Arkadaşın ise ona sorabilirsin.
Sıkıntı olur. Çoktan almıştır verileri uygulamayı tamamen silip şifrelerinizi değiştirin. 2FA açın. Rehberinize vs. geçmiş olsun.Hesabımı dondurdum sıkıntı olur mu?
Abartmayın, Play Store'da olan ve 100 Milyon indirilen bir uygulama şifrelerini nasıl çalsın? Havuz mantığıyla çalışan bu uygulama en fazla rehberini kopyalamistir, bu tip uygulamalar herkesin verisini alarak ayakta kalıyor zaten.Sıkıntı olur. Çoktan almıştır verileri uygulamayı tamamen silip şifrelerinizi değiştirin. 2FA açın. Rehberinize vs. geçmiş olsun.
Her şeye erişimi var şifre değiştirmekten zarar gelmez.Abartmayın, Play Store'da olan ve 100 Milyon indirilen bir uygulama şifrelerini nasıl çalsın? Havuz mantığıyla çalışan bu uygulama en fazla rehberini kopyalamistir, bu tip uygulamalar herkesin verisini alarak ayakta kalıyor zaten.
Zarar gelmeyeceği doğru ancak ezbere konuşuyorsunuz. Bi' Kaspersky ile tarat demediğiniz kalmışHer şeye erişimi var şifre değiştirmekten zarar gelmez.
Değişiklik yapabilmeye, kişilere...Zarar gelmeyeceği doğru ancak ezbere konuşuyorsunuz. Bi' Kaspersky ile tarat demediğiniz kalmışAyrıca, "her şey"e erişimi var dediğiniz her şeyi biraz daha açar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.