Casper c650.8550.Her sokete uymaz. Cihazın desteğinden emin olmak gerekir. Modeli nedir? Masaüstü ise anakart nedir?
NVMe çalışmayabilir. Daha yüksek kapasiteli bir SATA M.2 de takabilirsiniz.SSDnin görüntüsü alttaki.
Yüksek kapasiteden çok daha yüksek hız istiyorum. Takılır mı emin olmadığım için konu açtım.Bu zaten dediğiniz gibi SATA.
NVMe çalışmayabilir. Daha yüksek kapasiteli bir SATA M.2 de takabilirsiniz.
Tamamdır hocam. Dediğim gibi arkadaşlar da baksınlar. Net bir bilgi gelecektir.Yüksek kapasiteden çok daha yüksek hız istiyorum. Takılır mı emin olmadığım için konu açtım.
Tamamdır hocam. Arkadaşlar da baksınlar. Uyumlu değil diye hatırlıyorum. Yanlış bilgi vermek istemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.