Hazırda M.2 SSD sahibi değilseniz gerek yok bence.
Anakartınızın modeli nedir?Anakarti sevdim tek eksikliği işte M.2 değiştirmeye gerek var mi yok mu bilmiyorum ikinci el i9 9900KF alacağım 6.000TL diyorlar bir de RTX 3060 alacağım birkaç ay sonra.
Anakartınızın modeli nedir?
M2 ve LGA 1151 slotlu anakart olarak bunu buldum bence 1000 TL daha fazla vermektense ek depolama alınabilir. Eğer illa M2 destekli anakart istiyorsanız, AM4 bir anakart bakabilirsiniz (yeni işlemci alacaksanız AM4 düşünebilirsiniz).Gigabyte H310M DS2 RV1.
M.2 ve LGA 1151 slotlu anakart olarak bunu buldum bence 1000 TL daha fazla vermektense ek depolama alınabilir. Eğer illa M.2 destekli anakart istiyorsanız, AM4 bir anakart bakabilirsiniz (yeni işlemci alacaksanız AM4 düşünebilirsiniz).
![]()
MSI B365M PRO-VH Intel LGA 1151 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B365M PRO-VH Intel LGA 1151 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B365M PRO-VH Intel LGA 1151 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.220,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
6-7 Bin liraya gayet güzel üstelik M2 destekli anakart + işlemci bulursun.Ben şu an anakart ve işlemci degistirmem gerekiyor zaten diğerleri uyumlu olacak Intel mi alayim AMD mi 6-7 milyar bütçem var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.