M.2 SSD aldıktan sonra mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Fırat3475

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/17vylpNRlkEaTKX0cUxLBhrxYnU64xRil/view?usp=sharing
RAM
Patriot 2x8gb Viper Steel 3000Mhz DDR4
SSD veya HDD modeli
Sandisk 480 Gb Ssd Plus+240 Gb Ssd M2SanD. 500gbex
Ekran kartı
1660 Super Phoneix OC6 Gb
Anakart
ASUS PRIME B450MK2 4400MHZ OC DDR4
İşlemci
Amd Ryzen 5 1600 Af
Merhaba ben geçtiğimiz günlerde bilgisayarıma bir M.2 SSD aldım halihazırda 2 SSD mevcut ama ben depolama alanımın genişlemesi için bir tane daha satın aldım ve kendim eve gelip montajını yaptım. Bilgisayar içerisinden de ayarlarını yaptım görünüyor fakat bir şey yüklemek istediğimde mavi ekran hatası alıyorum.

İlk olarak; KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası ardından MEMORY_MANAGEMENT hatası aldım. DMP dosyalarımı aşağıdaki linkte paylaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatalar genel anlamda araştırmalarım sonucu RAM hatası olarak görünüyor. RAM leri silgi ile silip tekrar deneyebilirsin. Sorun daha önce burada paylaşılmış bakabilirsin .

@Fırat3475 dostum selam, minidump dosyanı tekrardan yükle erişemiyorum.

Dmp.rar Merhaba buyurun bu arada Memtest'te herhangi bir sorun gözükmüyor hiçbir hata almadım

Güncelleme: Bilgisiyar Mavi ekran dışında da bir anda donup kendisini yeniden başlatıyor. Lütfen bilgili bir arkadaş yardımcı olsun

Dosya Ekleri

• 0c626440-ecfe-4763-8b1a-46313182769e.jpg
    0c626440-ecfe-4763-8b1a-46313182769e.jpg
    179,2 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Dmp.rar merhaba buyurun bu arada Memtest'te herhangi bir sorun gözükmüyor hiçbir hata almadım.

Güncelleme: Bilgisayar mavi ekran dışında da bir anda donup kendisini yeniden başlatıyor. Lütfen bilgili bir arkadaş yardımcı olsun.

Her MEMORY_MANAGEMENT hatasını bellek arızasına yormak doğru değildir. Sistemde olan disk arızalı, nedir disk?

Ama M.2 takana kadar herhangi bir sorun yaşamadım ve nasıl kurulum yapacağımı bilmiyorum DMP üzerinde herhangi bir sonuç çıkmadı mı ne üstünden hata veriyor acaba?

Merhaba, M.2 olanı çıkartıp SATA'ya kurmayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı