M.2 SSD anakarta vidalanmalı mı?

• Konuyu başlatan 196449
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 766
Sorumun cevabı bu değil.

Bağlantı tam olarak sağlandığı müddetçe bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben. Elimizle bastırıp anakarta vidalamak anakartla SSD arasında ki bağlantıyı etkilemiyorsa vidasız kullanacağım zaten soğutma işini SSD'nin kendi üzerinde bulunan soğutma kısmı yapıyor. Okuma yazma hızlarını etkilemeyecekse neden o şekilde kullanamayım? SSD içerisinde verilerim duruyor bir sıkıntı çıkarsa onları kaybetmekten korktuğum için konu açtım garantici yaklaşmak için ki bence zaten herhangi bir sıkıntı olmayacak.
Üslubunu düzelt önce bir adam ol güzelce, sonra insanların fikirlerini umursa, ondan sonra burada konu aç. İnsanlar fikrini belirtiyor hâla kendi bildiğini savunuyorsun mâdem istediğin şeyi yapacaksın ne diye konu açıyorsun? Ben sende çivi kullanmayacağım, çivi yanında plastik kalır.

Önce üslubunu düzelt kardeşim burası ahır değil.
İnsanların fikrini kale almayacaksan da konu açmanın anlamı yok.

Bizim buralarda bir laf vardır umarım admin laf için cezalandırmaz sonuçta bir değim konuyu açan arkadaşa demiyorum bu deyimi 'itin ayagını taştanmı sakıncaz' diye madem öyle kullanmak istiyor boş verin kullansın teknolji dünyasına bir katkısı olur ileride vidalı kullanım ile vidasız kullanım arasında performans farkı oluyor mu ya da uzun vadede vidasız kullanım SSD'ye veya bilgisayara zarar veriyor mu ögrenmiş oluruz 😀😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı