M.2 SSD çok küçük görünüyor

Gayet normal. Ben de yanlış aldım diye endişelenmiştim laptop içindir diye ama gelince M.2 yuvasına oturtunca rahatlamıştım 😁

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli olan boyu değil işlevi! :)
Konuyla alakasız ama, 2. Sayfayı yüklediğimde şöyle bir ekranla karşılaştım kalbime iniyordu. Bir an "Ne oldu lan monitöre?" dedim içimden. Harbiden çok korktum. Atmayın şöyle gizli emojiler 😁
Screenshot_2.png

Ben de ilk kargodan aldığımda açana kadar ayrı bir şaşırmıştım çünkü kutu içi boş gibi hafifti. Açınca da şaşırmıştım çünkü çok ince bir şeydi kutusundaki plastik yuvasından çıkartırken kırılacak diye korkmuştum.

Konuyla alakasız ama, 2. Sayfayı yüklediğimde şöyle bir ekranla karşılaştım kalbime iniyordu. Bir an "Ne oldu lan monitöre?" dedim içimden. Harbiden çok korktum. Atmayın şöyle gizli emojiler 😁
Eki Görüntüle 464423
Ya sorma ben de telefonun ekrana bişey oldu sandım. Silmeye çalıştım.
Ben de ilk kargodan aldığımda açana kadar ayrı bir şaşırmıştım çünkü kutu içi boş gibi hafifti. Açınca da şaşırmıştım çünkü çok ince bir şeydi kutusundaki plastik yuvasından çıkartırken kırılacak diye korkmuştum.
Ben ilk başta korktum. Hıyar vakası diye. Kutuyu sallıyom. Ufacık birşey sallanıyor. Açınca rahatladım. 😀

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı