M.2 SSD doğru takılmış mı?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhabalar, iyi sosyaller!

Cuma indirimlerinden CS3030 aldım ve az önce elime ulaştı. Anakartımın soğutma bloğunu çıkardım ve SSD'yi taktım ancak SSD'yi taktıktan sonra düz durması için takacağımız vida aşırı kısa. Kısa olduğundan bayağı bi' takmaya uğraştım ve taktığımda ise SSD düzgün durmuyordu, videoda gözüktüğü gibi eğimliydi. Bu eğim bir sıkıntı çıkartır mı yoksa gereksiz mi endişe ettim. Doğru derseniz soğutma bloğunu takıp sistemi açacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar, iyi sosyaller!

Cuma indirimlerinden CS3030 aldım ve az önce elime ulaştı. Anakartımın soğutma bloğunu çıkardım ve SSD'yi taktım ancak SSD'yi taktıktan sonra düz durması için takacağımız vida aşırı kısa. Kısa olduğundan bayağı bi' takmaya uğraştım ve taktığımda ise SSD düzgün durmuyordu, videoda gözüktüğü gibi eğimliydi. Bu eğim bir sıkıntı çıkartır mı yoksa gereksiz mi endişe ettim. Doğru derseniz soğutma bloğunu takıp sistemi açacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlış takmışsınız gibi duruyor.

Hocam yanlış takılmış. Sonra böyle olmasın :D

aVwgxOn_460s.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı