L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 9 Mart 2021 #1 Aklımda soru takıldı. M.2 SSD için SATA güç kablosuna gerek yok mu?
Çözüm Rambo Okan Güler 9 Mart 2021 luthermartin dedi: Aklımda soru takıldı. M.2 SSD için SATA güç kablosuna gerek yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, M.2 SSD'lerin en güzel yanlarından birisi de bu. Ek bir kablo bağlantısı gerektirmediği için kablo kirliliğinin de önüne geçiyor.
luthermartin dedi: Aklımda soru takıldı. M.2 SSD için SATA güç kablosuna gerek yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, M.2 SSD'lerin en güzel yanlarından birisi de bu. Ek bir kablo bağlantısı gerektirmediği için kablo kirliliğinin de önüne geçiyor.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #2 luthermartin dedi: Aklımda soru takıldı. M.2 SSD için SATA güç kablosuna gerek yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, M.2 SSD'lerin en güzel yanlarından birisi de bu. Ek bir kablo bağlantısı gerektirmediği için kablo kirliliğinin de önüne geçiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
luthermartin dedi: Aklımda soru takıldı. M.2 SSD için SATA güç kablosuna gerek yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, M.2 SSD'lerin en güzel yanlarından birisi de bu. Ek bir kablo bağlantısı gerektirmediği için kablo kirliliğinin de önüne geçiyor.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 9 Mart 2021 #3 Rambo Okan Güler dedi: Hayır, M.2 SSD'lerin en güzel yanlarından birisi de bu. Ek bir kablo bağlantısı gerektirmediği için kablo kirliliğinin de önüne geçiyor. Genişletmek için tıkla... SATA Laptop'larda kablosuz sadece herhalde. İşin garip yanı benim laptop SATA kablosu kullanıyor küçük bir tane. O bir kere bozuldu 2 ay laptopsuz kaldım. Artı 0 Eksi
Rambo Okan Güler dedi: Hayır, M.2 SSD'lerin en güzel yanlarından birisi de bu. Ek bir kablo bağlantısı gerektirmediği için kablo kirliliğinin de önüne geçiyor. Genişletmek için tıkla... SATA Laptop'larda kablosuz sadece herhalde. İşin garip yanı benim laptop SATA kablosu kullanıyor küçük bir tane. O bir kere bozuldu 2 ay laptopsuz kaldım.
KS KS L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 9 Mart 2021 #4 Bir dakika Konuyu ben açmadım. Ne ara cevap geldi? Artı 0 Eksi
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #5 luthermartin dedi: Bir dakika Konuyu ben açmadım. Ne ara cevap geldi? Genişletmek için tıkla... Konu içinde farklı soru sorduğunuzdan dolayı ayrı başlığa taşınmış :d Artı 0 Eksi
luthermartin dedi: Bir dakika Konuyu ben açmadım. Ne ara cevap geldi? Genişletmek için tıkla... Konu içinde farklı soru sorduğunuzdan dolayı ayrı başlığa taşınmış :d