M.2 SSD İçin Soğutucu Önerisi

nikim

Hectopat
Selamlar, ASUS M.2 970 Evo Plus SSD'imin sıcaklık değerleri 40 derecede, anakart ise 28 derecede, dolayısıyla sıcaklık oranı yüksek.
M.2 SSD Soğutucu almak istiyorum ama piyasa da soğutucu yok, bildiğiniz alışveriş sitesinden soğutucu falan varsa link alabilir miyim?

Selamlar, ASUS M.2 970 Evo Plus SSD'imin sıcaklık değerleri 40 derecede, anakart ise 28 derecede, dolayısıyla sıcaklık oranı yüksek.
M.2 SSD Soğutucu almak istiyorum ama piyasa da soğutucu yok, bildiğiniz alışveriş sitesinden soğutucu falan varsa link alabilir miyim?
Akasa bunu kullanıyorum. Farklı markaları fanlı modelleri var ama kalitesi kötü gibi duruyor.

n11 de var, ve alternatifler de çok.
O zaman link alabilir miyim? Aramadığımdan değil özellikle o sitede bulamamıştım da.
40 derece normal bir değer. 70'e yakın bir değer değilse gerek yok soğutucuya.
Bence gerek var hocam, 40 derecenin de altında olmalı.
Nası ya? SSD için soğutucu mu var? İlk defa duydum. :D
Var hocam ilginç ama gerçek. 🙂
Bazı anakartlarda fabrika çıkışı bile monteli olarak üretiliyor hatta.

Akasa bunu kullanıyorum. Farklı markaları fanlı modelleri var ama kalitesi kötü gibi duruyor.
Çok sağol hocam ilk defa alışveriş yaptığım bir siteden hazır vaziyette SSD soğutucu görüyorum, sanırım ben iyi araştırmadım.
Akasa M.2 Ngff 2280 Ssd Soğutucu (ak-m2hs01-bk) - n11.com
ilk gördüğümü attım örnek olsun diye, önerim değildir.
Sağol hocam yeni satışa sunuldu heralde, başka marka yok galiba, yoksa alcam.

Hocam az önce N11 üzerinde 169TL gördüğüm model
AliExpress üzerinde 49TL zamanınız varsa oradan alın.
Yoksa bu da iş görür.
Aynen hocam fanlıları bile çıkmış, fanlı alcam.

Sıvı soğutmalısı bile varmış

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı