M.2 SSD İçin Soğutucu Önerisi

Fanlı model harici diğerleri iyi soğutamaz, özellikle Samsung modelleri için SSD'nin her iki tarafında stick kağıtlar var, bunlar soğutucunun termal bandıyla SSD arasında yalıtkan bir görev görüyor malesef, bu sebeple de sıcaklığı tam olarak soğutuya atamıyor ve soğutulmuyor SSD. Bizzat kendim Akasa marka bir soğutucu üzerinde deneyerek farkettim, derece sadece 1-2 derece düşmüştü ve sonra olayın bu şekil olabileceğini anladım, soğutucuyu iade etmedim ama kısa zamanda bir fanlı soğutucu alcam.
Bir arkadaşa notebook modeli taktık samsung evo 970 için max 55 dereceyi gördü notebookta. önceden 70 derecelere çıkıyordu. Fakat biz üstündeki etiketi çıkardık. Çıkarmadan pek fark etmiyor. Kağıt yalıtım görevi görevi görüyor. Kaldırmak fark ettiriyor.

Son düzenleme:
Selamlar, ASUS M.2 970 Evo Plus SSD'imin sıcaklık değerleri 40 derecede, anakart ise 28 derecede, dolayısıyla sıcaklık oranı yüksek.
M.2 SSD Soğutucu almak istiyorum ama piyasa da soğutucu yok, bildiğiniz alışveriş sitesinden soğutucu falan varsa link alabilir miyim?

Ssd soğutucusuna para ödemek saçma ve gereksizdir. Aynı otomobilinizin lastiklerine soğutucu almak gibi birşeydir.
boş boş konuşma tam yükte 80 dereceye çıktığı oluyor gerekli olmasa neden yapılsın bu ürün ekran kartı işlemci nasıl ısınıyorsa ssdler de ısınıyor bnm ssd büyük ihtimalle yüksek sıcaklıktan bozuldu samsun evo 970 plus

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı