jfkforum
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Prodüktör
Merhabalar, yaklaşık 2 ay oluyor sanırım yeni bir sistem topladım. İlk 1.5 ay bilgisayar aşırı hızlı şekilde Boot ediyordu, ancak şu an bir sorun var. Bu disk veya Windows şişmesi de değil. Öncelikle M.2 SSD'im performans testlerinde hala göz dolduran sonuçlar veriyor testlerde stabil şekilde 3000/1700 gibi okuma yazma sonuçları elde ediyorum. SSD'nin çok büyük bir kısmı da hala boşta. Ki sorunun SSD ile ilgili olmadığına da neredeyse eminim. Ekte ki resimde kapata bastıktan sonra bilgisayar kapanma işlemine yaklaşık 2 ila 6 saniye arasında başlıyor. Açılırken de aşırı hızlı açılıyordu, tam saymadım ama kafadan** 7 saniye diyelim. Şu an ise açılması 20 saniyeyi buluyor. Bilgisayarın her parçasını da teste tabii tuttum ve bilgisayar açıkken de en ufak peformans kaybı gibi bir şey de yaşamadım. Fikri olan var mı acaba?
Sistem
Ryzen 2700X
Gigabyte B450 Aorus M
G.Skill Sniper X 8x2 (16 GB) 3200 MHz
Adata SX8200 PRO M.2 SSD ( Windows'un kurulu olduğu disk. Diğer diskleri yazma gereksinimi duymuyorum.)
Gigabyte GTX 1660 Super
Sistem
Ryzen 2700X
Gigabyte B450 Aorus M
G.Skill Sniper X 8x2 (16 GB) 3200 MHz
Adata SX8200 PRO M.2 SSD ( Windows'un kurulu olduğu disk. Diğer diskleri yazma gereksinimi duymuyorum.)
Gigabyte GTX 1660 Super