M.2 SSD kutusu ve M.2 SSD tavsiyesi

Nviten

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, harici hard disk yavaşlığı yüzünden Premiere Pro'da rahat etmek adına Amazon'un aynı gün teslimatıyla SSD kutusu ve M.2 SSD almayı düşünüyorum. SSD kutusu olarak şu ürünü buldum;

Hakkında herhangi bir yorum göremedim, markayı da bilmiyorum. Aynı gün teslimat aciliyetim olduğu için mühim. Kullanılır bir ürün mü ve kasamda Type-C girişi olmadığı için USB ile kullandığımda bir sorun, yavaşlık yaşar mıyım?

Teşekkürler.

Attığınız SSD kutusunu kullanıyorum. Çok kaliteli ve kopma gibi sorunlar yaşamadım. Tabii ki SSD'nin tüm hızını alamıyorsunuz. 1000 civarı okuma ve yazma hızı veriyor genel olarak.

SSD için bütçeniz ne kadar? Eğer 2K civarıysa tavsiyem bunu almanız olacaktır:

DRAM bulunduğu için aktarım konusunda da düşüş yaşamazsınız ve uzun ömürlüdür.

Attığınız SSD kutusunu kullanıyorum. Çok kaliteli ve kopma gibi sorunlar yaşamadım. Tabii ki SSD'nin tüm hızını alamıyorsunuz. 1000 civarı okuma ve yazma hızı veriyor genel olarak.

SSD için bütçeniz ne kadar?
Teşekkürler cevabınız için. Doğrusu 400GBlik bir dosyayı tutmak için SSD'ye ihtiyacım var onun için de 512GB düşünüyorum yeterli olur diyerek. Bütçem 512GB için de 1K civarlarında fakat onu da Amazon aynı gün teslimat ile almak durumundayım bugün gün içinde gelebilmesi için.

Bu Hikvision vardı ama yorumları epey kötü o yüzden emin olamadım.

Attığınız 1TB'liği şimdi gördüm. Aynı ürünün 500GB versiyonunda aynı gün teslimat olsa bakacaktım fakat yalnızca bunda var sanırım

Eğer bütçeniz yetiyorsa 1 TB alın geleceğe yatırım yapmış olursunuz. Kredi kartınız varsa peşin fiyatına 2 taksitle alabilirsiniz bu sayede yarı yarıya bölüp cebinizi biraz daha rahatlatabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı