M.2 SSD nasıl klonlanır?

ustura40

Decapat
Daha fazla  
İki M.2 SSD slotu olan bir laptopum var. 1.de 512 GB, 2.de de TB 2 tane diskim var. 2.diski 2 TB disk ile değiştirmek istiyorum. Klonlama için nasıl bir yol izlemeliyim. 2.deki verileri (oyun vs) direk 2TB diske atmam lazım. Harici HDD kutusu ile yapsam disk yapısı falandan dolayı sorun yaşar mıyım?

İki M.2 SSD slotu olan bir laptopum var. 1.de 512 GB, 2.de de TB 2 tane diskim var. 2.diski 2 TB disk ile değiştirmek istiyorum. Klonlama için nasıl bir yol izlemeliyim. 2.deki verileri (oyun vs) direk 2TB diske atmam lazım. Harici HDD kutusu ile yapsam disk yapısı falandan dolayı sorun yaşar mıyım?

2TB diskiniz boş ve ona 512 GB olandan verilerinizi aktarmak istiyorsunuz. Eğer Windows'u olduğu gibi aktarmak gibi bir derdiniz yoksa 2TB'lığa sıfırdan Windows kurun. Eskisinin içini yanlışlıkla uçurmamak adına format atarken sökebilirsiniz. Sonra 2TB'lığa kurduğunuz Windows üzerinden diğer diski olduğu gibi görebilir, verilerinizi oradan 2TB'a kopyalayabilirsiniz. Steam oyunları için, Steam ayarlarından eski diske oyunların kurulu olduğu klasörü kütüphane klasörü olarak seçerseniz oyunları görür, sağlıklıbir şekilde Steam üzerinden oyunları taşıyabilirsiniz. Epic için böyle bir özellik mevcut değil.

2 terabayt boş 512 olan aktarmak istemiyorum Bir terabayt olanı aktarmak istiyorum 1 terabayt olan da oyun ve datalar var. 512 olan da Windows var ama 512 olan yerinde kalacak Ben bir TB ile 2 terabayt ile değiştireceğim.

2 terabayt boş 512 olan aktarmak istemiyorum bir terabayt olanı aktarmak istiyorum 1 terabayt olan da oyun ve datalar var. 512 olan da Windows var ama 512 olan yerinde kalacak ben bir TB ile 2 terabayt ile değiştireceğim.

O zaman sığdırabildiğinizi 512 GB'a atıp 1TB'ı söküp 2TB takarak oradan parça parça kopyalamanız harici kutusuz en kolay yol olur.

Harici kutu var. Benim asıl sormak istediğim 2TB D8ski harici kutuyla USB ile takip 1TB'dan 2 TB'a klonlama yapsam sonra 1 tbı sokup 1TB taksam çalışır mı? Herhangi bir kaybım olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı