Bütçeniz nedir? Ayrıca PC 'yi oyun oynamak için topladınız sanırım. Sadece oyun oynayacaksanız M2 SSD 'ye çok ihtiyaç duymazsınız sata SSDler işinizi fazlasıyla görecektir. M2 için vereceğiniz parayı daha yüksek kapasiteli sata SSD alabilirsiniz.
Hepinize yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Söyle bütçe konusunda 1000TL'ye kadar çıkabilirim ancak aklıma takılan Kingston 500GB mesela 600TL iken Samsung 1000TL dediğim gibi bilgim olmadığı için bu aradaki fiyat farkına değecek mi Samsung'u tercih etmem? Yoksa değmez ise 500TL'lik olanı mı almalıyım?
@Ziya Tolga dostum bilgim olmadığını belirttim senin yorumun gözümden kaçmış biraz uykuluydum. Öyle ufak bir baktığım kadar M.2 SSD'ler SATA SSD'lere göre çok daha hızlı gözüküyor ben mi yanlış biliyorum?
@Ziya Tolga oyun için topluyorum şöyle dediğiniz mantıklı evet ama M.2 SSD almak istiyorum çünkü ileride ne olucağı belli değil. Zaten 250GB SATA SSD'im var bir de üstüne 500GB'lik bir M.2 yeterli olacaktır bana. Sadece marka farkı ne kadar önemli onu çözemedim 600TL'ye de var 1000TL'ye de ikisi de 500GB.
Anladım işte o fiyat farkının ne olduğunu anlayamadım sadece?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.