M.2 SSD önerisi

Sizde Kingston Renegade alabilirdiniz, kontrolcü anlamında daha iyi. Onun dışında yakınlar birbirlerine.

Ayrıca SN350 yerine S70'e Windows kursanız daha iyi olur. S70'te DRAM var çünkü, SN350'de yok. Akıcılığa bir katkı sağlıyor DRAM. 500GB filan havuz yapabilirsiniz.

Kontrolcü derken üstat M.2'lerden pek anlamıyorum internette DRAM diye çıktı direkt karşıma ama eğer işime yarayacaksa iptal edeyim daha sipariş verilmedi kargoya.

Kontrolcü derken üstat M.2'lerden pek anlamıyorum internette DRAM diye çıktı direkt karşıma ama eğer işime yarayacaksa iptal edeyim daha sipariş verilmedi kargoya.
Kontrolcü, M.2'nin işlemcisi hocam. Aynı normal işlemci gibi çekirdek sayısı, hızı ve NM'si filan var.
Benim dediğim Kingston: 5 çekirdekli ve 1000MHz hızı var.
G70 ise: 4 çekirdekli ve 667MHz hızı var.

Kontrolcü, M.2'nin işlemcisi hocam. Aynı normal işlemci gibi çekirdek sayısı, hızı ve NM'si filan var.
Tamamdır ötekini iptal edip bunu alacağım anakartlar hakkında bilginiz var mıdırhttps://www.incehesap.com/asrock-b650m-pro-rs-amd-b650-soket-am5-ddr5-7200-ocmhz-matx-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-78488/

Tamamdır ötekini iptal edip bunu alacağım anakartlar hakkında bilginiz var mıdırhttps://www.incehesap.com/asrock-b650m-pro-rs-amd-b650-soket-am5-ddr5-7200-ocmhz-matx-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-78488/
SSD hızlarını fazlasıyla destekliyor, soğutmalı bölüm kısmına takarsınız.

"Daha iyisi varmı?" konusu ise, B850m modelleri gördüm yakın fiyatta ama konu açıp uzman arkadaşlara sorsanız daha iyi olur.

Kontrolcü, M.2'nin işlemcisi hocam. Aynı normal işlemci gibi çekirdek sayısı, hızı ve Nm'si filan var.

Bir Fury Renegade var bir de düz Renegade düz olanı sizin baktığınız sitede bulamadım özellik vs olarak epey platformunda birisi aralarında sıcaklık farkı var demiş. Bayağı karıştı kafam yardımcı olabilirsen çok sevinirim diğerinde iptal ettim Fury olan 12K falan görünüyor 6 7 k olanlar hep düz Renegade.

Fury olanları 10 11 k bu düz olan 5877

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250308_110444_Chrome.jpg
    Screenshot_20250308_110444_Chrome.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Bir Fury Renegade var bir de düz Renegade düz olanı sizin baktığınız sitede bulamadım özellik vs olarak epey platformunda birisi aralarında sıcaklık farkı var demiş. Bayağı karıştı kafam yardımcı olabilirsen çok sevinirim diğerinde iptal ettim Fury olan 12K falan görünüyor 6 7 k olanlar hep düz Renegade.
İkiside aynı ürün. Sadece Kingston; "Fury" ismini kaldırmış, isim değişikliği kısaca.

Fiyat farkıda stok kaynaklıdır. TR'ye "FURY" ismi olmayan versiyonlar ithal ediliyor çoğunlukla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı