Arkadaşlar B450 Tomahawk Max anakartım mevcut M.2 SSD aldım montajı için vida anakartın üstünde mi şu an?
Hocam bu ürünü aldım yer değişikliği yapmam lazım mı?Yükseltme vidası orada ama montaj vidası yok.
Yükseltme vidası 22110 çerçeve için takılmış. Eğer aldığın SSD 2280 ise bir adım sağa alman gerekiyor. 2242 ise en sağa alınır. 22110 ve 2260 yaygın değil ve 2230 bu anakart tarafından desteklenmiyor.
Öte yandan SSD'yi koyduktan sonra üstten takıp sıkıştıracağın montajlama vidası şu an yok. Anakartın kutusunda olmalıdır. SSD yanında gelmez.
Hocam bu ürünü aldım yer değişikliği yapmam lazım mı?
Kioxia 500GB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD Kutusuz (3400MB Okuma / 2500MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 500GB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD Kutusuz (3400MB Okuma / 2500MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam bu yükseltme aparatını yıldızla sökebilir miyiz? Elim girmiyor oraya.Eki Görüntüle 2307960
Bu yükseltme vidasını elinle veya kargaburun/pense ile gevşetip sağa alacaksın. Piyasadaki M.2 modellerin büyük bir kısmı 80 mm uzunlukta. Senin aldığın Exceria Plus da dahil. Üstünden atacağın vida anakart kutusunda olabilir. Montajı kim yaptıysa ve vidayı nereye koyduysa artık.
Normalde olmaz ancak onun tepesinde artı şeklinde yarık görüyorum. Flaş ışığından dolayı tam emin değilim ama düz yada yıldız tornavida olabilir gibi sanki.Hocam bu yükseltme aparatını yıldızla sökebilir miyiz? Elim girmiyor oraya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.