Disk yönetimi üzerinden mi böleyim hocam.
Oradan yaparsan az GB bölebilme gibi bir durum olur sonra 3. parti programlara kalırsın bence format ekranında böl. Zaten az GBli yere Windows'u kurarsın. Orası da C ye diğeri de D ye dönüşür.
Disk yönetimi üzerinden mi böleyim hocam.
Hayır havuz küçült diyip yarısından çoğunu bölebilir.Oradan yaparsan az GB bölebilme gibi bir durum olur sonra 3. parti programlara kalırsın bence format ekranında böl. Zaten az GBli yere Windows'u kurarsın. Orası da C ye diğeri de D ye dönüşür.
Oradan yaparsan az GB bölebilme gibi bir durum olur sonra 3. parti programlara kalırsın bence format ekranında böl. Zaten az gbli yere Windows'u kurarsın. Orası da C ye diğeri de D ye dönüşür.
Hayır havuz küçült deyip yarısından çoğunu bölebilir.
Burda gayet güzel anlatılmış hocam izleyebilirsiniz.Sağ olun hocam kararımı verirsem uygulayabilirim.
Bu konuyu biraz araştıracağım hocam yeterli bilgim yok format sonrası bölme hakkında.
Burada gayet güzel anlatılmış hocam izleyebilirsiniz.
Burada gayet güzel anlatılmış hocam izleyebilirsiniz.
Hayır. Zaten M.2'lerin ömrü uzun oluyor.O zaman yükseltme ile geçin derim.Sağ olun hocam teşekkürler.
Hocam kararımı verdim ikiye bölmeyi planlıyorum çünkü oyunlarım yüksek GB yer kaplıyor ve bunları indirmek işkence gibi geliyor bana M.2 SSD'nin ömrünü etkiler mi peki hocam.
Hayır. Zaten M.2'lerin ömrü uzun oluyor. O zaman yükseltme ile geçin derim.
Hayır. Zaten M.2'lerin ömrü uzun oluyor. O zaman yükseltme ile geçin derim.
Hocam full oyun falan mı indirdiniz 1.5 yılda nası %40 hasar verdiniz?O an benim 1.5 yıllık %60 sağlıklı Kioxia Exceria M.2 SSD'nin ortama giriş şekli.
Silinede bilir silinmeyede bilir, risk almanız lazım. Bence risk almayıp direk yükleme yardımcısı-dosyalarımı koru ile geçin derim.Şu an daha formatlamadım cihazı oyunlarım kurulu da formatlamadan önce D diski oluşturup oyunları atıp öyle formatlayabilir miyim peki.
Hocam Full oyun falan mı indirdiniz 1.5 yılda nasıl %40 hasar verdiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.