M.2 SSD'yi ikiye bölmek zarar verir mi?

Oradan yaparsan az GB bölebilme gibi bir durum olur sonra 3. parti programlara kalırsın bence format ekranında böl. Zaten az gbli yere Windows'u kurarsın. Orası da C ye diğeri de D ye dönüşür.

Sağ olun hocam kararımı verirsem uygulayabilirim.

Hayır havuz küçült deyip yarısından çoğunu bölebilir.

Bu konuyu biraz araştıracağım hocam yeterli bilgim yok format sonrası bölme hakkında.

Sağ olun hocam kararımı verirsem uygulayabilirim.

Bu konuyu biraz araştıracağım hocam yeterli bilgim yok format sonrası bölme hakkında.
Burda gayet güzel anlatılmış hocam izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada gayet güzel anlatılmış hocam izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sağ olun hocam teşekkürler.

Burada gayet güzel anlatılmış hocam izleyebilirsiniz.

Hocam kararımı verdim ikiye bölmeyi planlıyorum çünkü oyunlarım yüksek GB yer kaplıyor ve bunları indirmek işkence gibi geliyor bana M.2 SSD'nin ömrünü etkiler mi peki hocam.

Son düzenleme:
O an benim 1.5 yıllık %60 sağlıklı Kioxia Exceria M.2 SSD'nin ortama giriş şekli.
Hocam full oyun falan mı indirdiniz 1.5 yılda nası %40 hasar verdiniz?

Şu an daha formatlamadım cihazı oyunlarım kurulu da formatlamadan önce D diski oluşturup oyunları atıp öyle formatlayabilir miyim peki.
Silinede bilir silinmeyede bilir, risk almanız lazım. Bence risk almayıp direk yükleme yardımcısı-dosyalarımı koru ile geçin derim.

Hocam Full oyun falan mı indirdiniz 1.5 yılda nasıl %40 hasar verdiniz?

Hocam 1.5 yıldır kullandığım M.2 SSD'min sağlığı böyle iyi midir?
1700323866957.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı