M.2 vs HDD

Bütçe
750

Necromancerr0

Hectopat
Yer
Lüleburgaz/Kırklareli
Daha fazla  
Anakart
Gigabyte B450M S2H
Arkadaşlar benim şu anki 1 TB'lik HDD'nin sağlığı %0 bende yeni depolama almak istiyorum ş. U an elimde HyperX'in 240 GB SSD'si var (Windows'un kurulu olduğu) sizce 250 GB'lık ya da 500 GB'lık bir M.2 SSD almak mı? Yoksa 1 ya da 2 TB'lik HDD almak mı? Oynayacağım oyunlar: Sea of Thieves, Tomb Raider Definitive Edition, Witcher 3, Control, Apex Legends, Warframe, Fortnite, Dead by Daylight, Little Nightmares. İnternetim hızlı. Gerekirse sil yükle oyna da yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim şu anki 1 TB'lik HDD'nin sağlığı %0 bende yeni depolama almak istiyorum ş. U an elimde HyperX'in 240 GB SSD'si var (Windows'un kurulu olduğu) sizce 250 GB'lık ya da 500 GB'lık bir M.2 SSD almak mı? Yoksa 1 ya da 2 TB'lik HDD almak mı? Oynayacağım oyunlar: Sea of Thieves, Tomb Raider Definitive Edition, Witcher 3, Control, Apex Legends, Warframe, Fortnite, Dead by Daylight, Little Nightmares. İnternetim hızlı. Gerekirse sil yükle oyna da yapabilirim.
Eğer açılış ve sahne yüklenme hızlarını dert etmezsen HDD al.

Normalde HDD derdim ama oyunların hepsi bunlarsa ve internetin de hızlıysa SSD alınabilir. Bu arada GTA V lanet bir oyun. SSD'deydi ama hiçbir şey değişmedi ve ben de hDD'ye geri gönderdim. 100 küsür GB olmuş. Kronik sıkıntılı oyun.

HDD alabilirsiniz. Sil yükle yapmakla uğraşmayın.

Normalde HDD derdim ama oyunların hepsi bunlarsa ve internetin de hızlıysa SSD alınabilir. Bu arada GTA V lanet bir oyun. SSD'deydi ama hiçbir şey değişmedi ve ben de HDD'ye geri gönderdim. 100 küsur GB olmuş. Kronik sıkıntılı oyun.

Daha oyun varda öncelikli oyunlarım bunlar ETS 2'dir vs Alien: Isolation BioShock serisi Borderlands 3 Metro: Last Light Redux Metro 2033 NBA 2K21 Saints Row remasteredstar wars Battlefront 2 tropico 5 Ark ori bloodhunt CS:GO The Forest northgard startrek Online (saymadıklarımda bunlar)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı