Vidayi cikartacaksiniz, ssd'yi takip vidayi geri takacaksiniz.PC'ye M.2 SSD takacakken M.2 SSD yuvasında bu vidayla karşılaştim, bu vida yükseltme vidası mı? M.2 SSD'yi monte ederken bunu çıkarmalı mıyım yoksa onun üstüne mi monte edilmeli?
Eki Görüntüle 1657349
Emin misiniz hocam, ben o vidayı yükseltme vidası diye dusundum. M2 vidasi mi o?Vidayi cikartacaksiniz, ssd'yi takip vidayi geri takacaksiniz.
SSD'yi sabitliyor.
Eminin hocam. Yakin zamanda bende M2 montaji yaptim.Emin misiniz hocam, ben o vidayı yükseltme vidası diye dusundum.
Metalden kastınız sadece siyah renkli yeri cikarip takacagim, gri renkli metal yerinde duracak degil mi?Eminin hocam. Yakin zamanda bende M2 montaji yaptim.
Vidayi ve vidanin altindaki uzun metali cikartip ssd'yi slota takiyorsunuz ve metali vidayla birlikte geri takiyorsunuz.
Yukseltme iki ssd takilacagi zaman gerekli oliyor.
Gri renkli metal yukseltme metali. O metal ust slota yapilacak montajlarda kullaniliyor.Metalden kastınız sadece siyah renkli yeri cikarip takacagim, gri renkli metal yerinde duracak degil mi?
Tek ssd takacagim hocam ama o tek ssdyi yukseltmeyle direkt en ust slota taksam daha iyi olmaz mi? En asagi slota gore.Gri renkli metal yukseltme metali. O metal ust slota yapilacak montajlarda kullaniliyor.
Tek ssd takacaksaniz ikisinide cikaracaksiniz ve ssd'yi alt slota takacaksiniz.
Farketmez. Ben alt slota taktim.Tek ssd takacagim hocam ama o tek ssdyi yukseltmeyle direkt en ust slota taksam daha iyi olmaz mi? En asagi slota gore.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.