M&B Warband nasıl oynanır?

Sıfırdan bilmeyen bir insana hangi krallık seçilir ilk başlarda ne yapılır falan anlatabilir misiniz?
Aslında tüm bunları kendin keşfetsen daha iyi olur diye düşünüyorum. Oyun arayüzü çok basit ve açık çünkü soru sorma ihtiyacı duyacağını pek düşünmüyorum. Belki yoldaş ve krallık kurma rehberinden faydalanabilirsin onun dışında kendin keşfederek oynasan daha çok zevk alırsın.


 
Sıfırdan bilmeyen bir insana hangi krallık seçilir ilk başlarda ne yapılır falan anlatabilir misiniz?
İlk olarak istediğin bir krallıkla başlayabilirsin ama ben Kergitlerle ve Rodoklarla başlamanı tavsiye etmiyorum. Kanser olup oyunu bırakabilirsin çünkü. Tavsiyem Sarranidlerle başla. Krallıktan sonra ilk olarak zorunlu bir görev alacaksın tüccardan. O görevi tamamladıktan sonra biraz asker toplayıp çapulcu kovala. Sakın haramilere bulaşma ilk seviyelerde canını sıkabilirler kaçaklara da aynı şekilde. Çapulculardan aldığın eşyaları şehirlerdeki tüccarlara sat. Örneğin: Zırh tüccarı. Bu şekilde çapulcu avlaya avlaya ordun da ufaktan gelişecek. Artık harami avlayabileceksin. Haramilerle girdiğin savaşlardan başarılı olunca daha çok eşya ve deneyim kazanacaksın. Ordun daha çabuk gelişecek ve artık lordlarla mücadele etmeye hazır olacaksın. Turnuvalara katılarak namını arttır. Böylece hem çok fazla para kazanacaksın hem de namın arttığı için istediğin krallığın kralına lord olarak çalışabileceksin. Uzun bir macera seni bekliyor. Tabi bu anlattıklarım hilesiz oynarsan geçerli :D. Hileyle oyunu 20 dakikada bitirebilirsin. :D
 
Sıfırdan bilmeyen bir insana hangi krallık seçilir ilk başlarda ne yapılır falan anlatabilir misiniz?
Parasını sonuna kadar hakeden oyunlar listemde oldukça üst sırada bir oyundur.Kendiniz öğrenmenizi ve tecrübe kazanmanızı tavsiye ederim.İleride çözdüğünüz zaman saatlerin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.
Ne modu önerirsin ?
Selçuklu mod önerimdir.
 
Şahsen bence nordlarla başla çünkü turnuvalarda vs. piyade olacağın için daha rahat olur ayrıca nord birlikleri gelişince çok güçlü oluyor ve de başlarda kralların görevlerini yap lordlardan çok birazcık gelişip para kazanınca deniz yağmacılarıyla uğraş zırhları falan iyi oluyor satar daha çok para kazanırsın yeteri kadar ilişki kasınca kral Ragnar'ın lordu ol sonra savaşta olduğunuz krallığın 1-2 köyünü yağmala daha çok para kazan ancak çok fazla da yağma yapma sonrasında o topraklarda senin krallığına geçeceği için köylerle ilişkin bozulmasın yeteri kadar asker ve para topladıktan sonra krallıktan ayrıl sarrani de kafa at sonra kergit falan derken tüm haritaya sahip ol.
 

Geri
Yukarı