M&B Warband yoldaşlara ordu kurma

ImortalSwerd

Hectopat
Daha fazla  
Baheshtur'u yanıma yoldaş olarak aldım. Kendisine ordu kurdurmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de oyunla alakalı taktik verebilirseniz sevinirim. 60 askerim var ama nam yapmam gerekiyor. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Baheshtur'u yanıma yoldaş olarak aldım. Kendisine ordu kurdurmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de oyunla alakalı taktik verebilirseniz sevinirim. 60 askerim var ama nam yapmam gerekiyor. Nasıl yapabilirim?

Elinde kale veya şehir olması lazım. Ama lordlarla ilişkilerin düşebilir tanınmayan birini lord yaptığın için.

Peki nasıl ilerleyebilirim. Ordumda çoğunlukla Svadyalı Milis ve 3 adet atlı var. Namım da düşük. Sizce nasıl gelişebilirim?
Hızlı derebeyi olabilmek için oyuna Başlarken asil'likle alakalı olan herşeyi seçip ardından bir çok haydut kesip turnuvaları kazanman lazım.Ardından 150 nam olunca derebeyi olabilirsin.

Onun dışında para kasmak için lordlardan vergi toplama görevi alıp parayı kendine harcayıp ödememelisin.

Nord veya vaegir'de başlayıp deniz haydutlarını kesersen sağlam zırh toplayabilirsin.esir toplayıp esir ticareti yapabilirsin.

Meydan savaşlarında süvariler ,kale kuşatmalarında piyadeler ve kale savunmalarında arbaletçi ve okçular etkilidir.

Ayrıca hanlardaki yoldaşlar çok önemlidir.yoldaşlara yetenek kasıp ordunun gücüne güç katabilirsin.

Peki nasıl ilerleyebilirim. Ordumda çoğunlukla Svadyalı Milis ve 3 adet atlı var. Namım da düşük. Sizce nasıl gelişebilirim?
Meydan muharebelerinde atlı birlikler çok güçlü. Kergitlerin askerleri hızlı bir şekilde atlı oluyor, kergitleri toplamak hızlı gelişmenizi sağlar. Çapulcuları döverek, görev yaparak, turnuvalara katılarak gelişebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı