M-Flash BIOS Güncelleme Sorunu

Capsevil

Decapat
Selamlar, 2015 yılında yüklemiş olduğunuz UEFI BIOS güncelleme rehberi videonuzu tekrar tekrar izleyip, harfi harfine her şeyi uyguladım. Fakat M-Flash'a geçtiğim zaman, USB içindeki dosyayı göremiyorum. İşlemden önce BIOS'u sıfırlamayı da denedim, sonuç yine aynı. Yardımcı olur musunuz?

Hocam sizdeki bios sürümü nedir? Sürüm güncel ise ondan görmüyor olabilir
Buradan bakarak tekrar deneyin şansınızı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sizdeki bios sürümü nedir? Sürüm güncel ise ondan görmüyor olabilir
Buradan bakarak tekrar deneyin şansınızı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bios sürümüm güncel değil 2018 in son sürümü sanırım şuan sitede ocak ayında yayınlanmış sürüm mevcut yani durum bu

CPU-Z üzerinden bakın hocam emin olalım o eğer dediğiniz gibi güncel değil ise farklı bir flash bellek ile deneyin.
hocam cpu-z den bakıyorum şuanda version 2.FA olarak gözüküyor tarih ise 03/29/2018 bu durumda kesinlikle güncel değil
CPU-Z üzerinden bakın hocam emin olalım o eğer dediğiniz gibi güncel değil ise farklı bir flash bellek ile deneyin.
bu arada bu kadar uğraşmamın sebebi apu işlemcim üzerinden görüntü alamamam görüntü alabilmem için bios güncellemem söylendi başka bir yolu yok mudur bunun?

Yapılacak tek şey servise göndermek bundan sonra hocam başka çıkar yolu kalmadı.
Hocam ilginç şeyler oluyor son sürümden bi önceki sürümüde indirdim ikisini birden hem klasör içinden çıkarıp hemde klasörle birlikte flashın içine attım bu sefer gözüküyor ama yükleme falan yine de yapılmıyor yardım bekliyorum

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 139
Yükleme nasıl yapılmıyor hocam hata falan mı veriyor?
Hocam söylediğim gibi hatalı yapıyorsunuz Update işlemlerini eğer doğru şekilde yapsaydınız DIR yazan yerde sayı yazardı güncelleme yapabilmek için.
Kırmızı renkte gösterdiğim gibi olması gerekiyor update yapabilmeniz için.
ffaf.PNG

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı