M1 MacBook Air vs M1 iPad Pro

Katılım
3 Ekim 2020
Mesajlar
665
Çözümler
1
Arkadaşlar 7'ye geçecek kardeşime laptop veya tablet alacağız eski tableti öldüğü için aradığım şartlar en az 4 yıl gitmesi en az 512 GB depolama sizce hangisi daha mantıklı. iPad Pro alırsak kalem ve klavye alacağız.

1:

2:

Not: Başka önerileriniz varsa alabilirim hafif olması önceliktir.
 
Ben Macbook Air olanı öneririm, klavye ve kalem de olsa bir dizüstü bilgisayarın rahatlığı ve çok yönlülüğünü sunamıyor telefon ve tabletler. En basitinden kullandığınız tarayıcıya eklenti kuramıyorsunuz mobil cihazlarda. Oysa Macbook’ta kur Chrome’u, tüm eklenti galerisi önünüzde.

Yine birçok bankacılık uygulaması websitesi versiyonuna göre daha sınırlı kullanım olanağı sunuyor. Ben hala normal bilgisayarcıyım, tablet hala yardımcı bir bilgisayar olabilir ancak.
 
Her ne kadar iPad'in ekranı çok güzel olsa da Macbook ile arasında işletim sistemi farkı var. macOS'da yapabileceği her şeyi iPadOS'da yapamaz. Bu konuda karar size kalmış çünkü iki cihaz da aynı güçte olduğu için kesinlikle şunu al diyemem. Klavye taktığınızdaki ağırlıkları da neredeyse aynı olacağı için iPad daha taşınabilir de olmayacak.
İki cihazın da temel artılarını yazarsak iPad'in ekranı çok daha iyi ve dokunmatik, ayrıca işlemcisinden dolayı mobilde o güçte başka bir cihaz yok şu an. Macbook'un ise şarjı daha uzun gidiyor, trackpad ve klavyesi daha iyi ve macOS kullanıyor.

Bu arada ne alacaksanız alın PT'den almanızı tavsiye ederim, eğitim indirimi ile Apple'ın kendi sitesinden ucuza gelecektir. iPad'de stoklara gelecektir ama Mac fiyatlarını bırakıyorum şimdilik kıyaslamanız için.
 
Son düzenleme:
Bence iPad daha iyi bir seçim olur hem resim çalışmaları yapabilir hem ödevini halledebilir hem de oyun oynayabilir.
 
iPad alsın, kalemi de olacak. Derslerinde çok işine yarar. Ama çokta abartıya kaçmaya gerek yok M1'li iPad Pro almak gibi. Tabi bütçeniz varsa orasını bilmem.
 

Geri
Yukarı