M1 MacBook alınır mı?

Arkadaşlar, üniversite öğrencisiyim. Yönetim bilişim sistemleri bölümüne çap başvurusu yapmayı planlıyorum. Kabul alırsam yazılım öğrenmek ve haşır neşir olmak durumunda olacağım. Gaming laptop almak var aklımda fakat portatif olma açısından M1 MacBook da olabilir. Benim için oyun olarak LoL, CS, Valorant, Football Manager ve eğer macOS destekliyor ise FIFA oynayabilirim. M1 işlemcili Pro mantıklı seçim olur mu?
Oyun performansı tatmin eder ama harici ekran kartı olmadığı için çok da birşey beklemeyin derim ( birde bütün oyunlar macos a uyumlu olmuyor ondan dolayı biraz sorun yaşayabilirsiniz) , ofis işleri , dersler , yazılım uygulamaları vs için ise tam bir canavar. Ben bu bilgisayarın senin için çok mantıklı bir seçim olduğunu düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video buldum dostum , bu m1 macbook air in videosu , oyun performansı vs var videoda. Macbook air bile böyleyse bence pro nun performansı o kadar da kötü olmaz .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı