MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 504 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2023 #1 Merhaba, M1 MacBook Air var. Çift HDMI monitör destekli USB-C aparatı arıyorum. Aparat için öneriniz nedir?
Merhaba, M1 MacBook Air var. Çift HDMI monitör destekli USB-C aparatı arıyorum. Aparat için öneriniz nedir?
Çözüm Dryus 20 Mayıs 2023 Hub önerisinden önce M1 Air ile çift ekrana farklı görüntüler veremeyeceğiniz konusunda sizi uyarayım.
Hub önerisinden önce M1 Air ile çift ekrana farklı görüntüler veremeyeceğiniz konusunda sizi uyarayım.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.939 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 20 Mayıs 2023 #2 Hub önerisinden önce M1 Air ile çift ekrana farklı görüntüler veremeyeceğiniz konusunda sizi uyarayım. Artı 0 Eksi Çözüm
Hub önerisinden önce M1 Air ile çift ekrana farklı görüntüler veremeyeceğiniz konusunda sizi uyarayım.
KS KS MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 504 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2023 #3 Dryus dedi: Hub önerisinden önce M1 Air ile çift ekrana farklı görüntüler veremeyeceğiniz konusunda sizi uyarayım. Genişletmek için tıkla... M1 cihazımı çift monitör ile kullanmak istiyorum. Desteği yok mu? Ben sanki var diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Dryus dedi: Hub önerisinden önce M1 Air ile çift ekrana farklı görüntüler veremeyeceğiniz konusunda sizi uyarayım. Genişletmek için tıkla... M1 cihazımı çift monitör ile kullanmak istiyorum. Desteği yok mu? Ben sanki var diye hatırlıyorum.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.939 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 20 Mayıs 2023 #4 MTurkmn dedi: M1 cihazımı çift monitör ile kullanmak istiyorum. Desteği yok mu? Ben sanki var diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Tavsiye edilmeyen belirli yöntemler var ama. Display Link adaptörler gibi. Artı 0 Eksi
MTurkmn dedi: M1 cihazımı çift monitör ile kullanmak istiyorum. Desteği yok mu? Ben sanki var diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Tavsiye edilmeyen belirli yöntemler var ama. Display Link adaptörler gibi.