Çözüldü M1 MacBook tamamen Windows'a çevrilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

637465

Centipat
Arkadaşlar, ben bir Mac kullanıcısıyım ve Mac bazı programları çalıştırmıyor. Paralels desktop ile programları kullanabiliyorum ama yine de acaba M1 MacBook'u tamamen Windows'a çevirmek mümkün mü, sanal bilgisayar vs olmadan tamamen Windows'a çevriilir mi?

M1 modellere Bootcamp desteği yok. Sadece sanal makinede kullanabilirsiniz.

Kleyn hocam <3 :D hocam ben macOS sildim bu arada bayağı uğraştık fakat sileli 20 gün falan oluyor, sebebi istediğim gibi optimize çalışmıyor ve gereksiz yavaş çalışıp şarj tüketiyor onun yerine eylül de bir miktar para ile masaüstü alıp şu anki laptopu satıp M1 Air düşünüyorum.

Macbook alacağım zaman senin ile danışmak istiyorum, LoL ve VALORANT Tarzı ufak FPS oyunlarını açsın ve şarjı uzun gitsin yeter F/P olsun diye danışacağım sana eğer LoL vs. Olmaz diyorsan muhtemelen masaüstü ve mac yerine direkt canavar Gaming laptop alırım ve ona çift yine Windows ile MacOS yaparız :D

Kleyn hocam <3 :D hocam ben macOS sildim bu arada bayağı uğraştık fakat sileli 20 gün falan oluyor, sebebi istediğim gibi optimize çalışmıyor ve gereksiz yavaş çalışıp şarj tüketiyor onun yerine eylül de bir miktar para ile masaüstü alıp şu anki laptopu satıp M1 Air düşünüyorum.

MacBook alacağım zaman senin ile danışmak istiyorum, LoL ve Valorant tarzı ufak FPS oyunlarını açsın ve şarjı uzun gitsin yeter F/P olsun diye danışacağım sana eğer LoL vs. olmaz diyorsan muhtemelen masaüstü ve Mac yerine direkt canavar Gaming laptop alırım ve ona çift yine Windows ile macOS yaparız :D

Intel Mac ile Bootcamp yaparak Valorant oynayabilirsiniz. Onun dışında oynayamazsınız. 10. nesil Gaming laptop alırsanız Hackintosh yapabiliriz. Daha fazla detaylıca bilgi almak istiyorsanız konu açın burayı daha da rahatsız etmeyelim.

Aslında windows 11'in ARM sürümü var, keşke bootcamp ile windows arm sürümünü kurmaya izin verseler. Çok güzel olur. Şuan Parallels Desktop kullanıyorum işimi fazlasıyla görüyor fakat bir bootcamp gibi olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı