M1 MacBook vs 3060 Windows laptop

Daha fazla  
MacBook Air M1 8/256 mı yoksa 3060 R5 5600H veya Core i5 12450HLI bir laptop mu tercih etmeliyim? Kullanım amacı liseden üniversite sona kadar götürmeli. Mühendislikle ilgili programlarda sorun yaşatmamalı. Fiyat bademim de en fazla 23.000₺. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi çok farklı amaçlar için aslında benzer ürün değiller. Ama yazdığınız amaç için M1 daha iyi. M2 25K'ydı sanki belki yanlış hatırlıyorumdur onu öneririm bütçe çok az daha artarsa.

Hocam çizim programı kullanacaksınız büyük ihtimalle. Ben laptop kısmında sonuna kadar apple'cıyım ama işinize göre en uygunu windows laptop.

MacBook Air M1 8/256 mı yoksa 3060 R5 5600H veya Core i5 12450HLI bir laptop mu tercih etmeliyim? Kullanım amacı liseden üniversite sona kadar götürmeli. Mühendislikle ilgili programlarda sorun yaşatmamalı. Fiyat bademim de en fazla 23.000₺. Önerilerinizi bekliyorum.

Apple kullanıyosun Sanırım, ekosistem adına M1 alman daha iyi olur.

Mühendislik programlarının bazıları Apple Silicon'da çalışmıyor. Bazılarının direkt Mac OS sürümleri yok.

Evet ekosistem açısından daha mantıklı ip11 var ama daha önceden MacOS deneyimim yok. Programları orijinal kullanma zorunluluğu vs varmış galiba o yüzden çok aradayım.

Evet ekosistem açısından daha mantıklı IP11 var ama daha önceden macOS deneyimim yok. Programları orijinal kullanma zorunluluğu vs varmış galiba o yüzden çok aradayım.

Her programı orijinal kullanmaya gerek yok. Windows'ta nasıl korsan varsa MacOS'ta da var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı