M1 Mac'ta oyun oynamak güvenli mi?

422470

Hectopat
2013 Tomb Raider yükledim 60 FPS güzel şekilde oynatıyor ama sağlam ısınıyor 5 dakika falan anca oynadım sonra bir şey olur diye çıktım. Elimi yakacak şekilde bir sıcaklıktı yani. Sorun çıkarır mı? Veya metal bir soğutucu falan var mı?

MacOS'a aşina olmadığın çok belli.

Son 2 yıldır bilgisayar ortamı olarak zamanımın çoğu MacOS'ta geçiyor. Apple Arcade departmanından herhangi birini getir o da biz bu cihazları oyun için yapmıyoruz diyecektir.

@316874 oyun için üretilen bir cihaz değil doğru ama bu hiç oyun oynanamayacağı anlamına da gelmiyor.

Öyle bir şey diyen yok zaten ortada. İndie oyunları gayet güzel oynuyorum macimde.

Son 2 yıldır bilgisayar ortamı olarak zamanımın çoğu MacOS'ta geçiyor. Apple Arcade departmanından herhangi birini getir o da biz bu cihazları oyun için yapmıyoruz diyecektir.
Kimse apple oyun için cihaz üretiyor demedi. M serisi ile oyun oynanamaz algısı kırıldı dedik. Bir sürü yeni kütüphane. Destek modülleri vb. geliştirildi.

Kimse Apple oyun için cihaz üretiyor demedi. M serisi ile oyun oynanamaz algısı kırıldı dedik. Bir sürü yeni kütüphane. Destek modülleri vb. geliştirildi.

Ekran Alıntısı.PNG

Senin okuma anlamada sıkıntı var muhtemelen adam Mac'te oyun oynanmaz dememiş zaten.
İmzama bakarsan Mac'e Windows oyun portlamak için rehber bile görebilirsin.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi

Öyle bir şey diyen yok zaten ortada. İndie oyunları gayet güzel oynuyorum macimde.
E o zaman bu muhabbetin olayı ne hocam?
Kimse dememiş zaten bu bilgisayarda GTA 5,LTOU nasol oynanır kasar mı diye,durduk yere oyun için üretilen cihaz değil demenize anlam veremedim.

Lol'ün Mac sürümü var. GtaSa'nın Apple Store'da Mac sürümü var eğer Netflix kullanıyorsan aboneliğin ile indirip deneyebilirsin. Sen sanal makinada rosetta+sanallaştırma = eziyet ve GPU kullanılmaması sorunu yaşıyorsun.
Netflix ile nasıl olduğunu anlamadım. Evet netflix hesabım var.

UTM'in performansı iğrenç olduğu için öyle. Parallels çok çok daha iyi o konuda.
Bunu bilmiyordum. Parallels almak gerek o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı