Ha yok kanka kapalı o kontrol ettim bilmiyorum bakalım bazen oluyor böyle belki psikolojik olabilirimsi ama sanmıyorum
Bilgisayarı arkadaşım getirdi onda kalmıştı 2 3 gün sonra bende kendim sıfırladım ayarlardan belki temiz güzel bi kurulum yapmamış olabilir miyim diye düşünmüyor değilim ya
Kanka tekrardan merhaba ya böyle bazen Hertz düşüyor gibi oluyor ekranda. İnternetten ekran Hz testini açtığımda normalde sabit olması gerekirken 62 69 68 67Hz 65Hz oluyor. Sabit kalmıyor mu acaba? Tam anlayamadım. Yaşadığım sorun, uygulama küçültürken kasaıyor gibi, Safari'de aşağı inerken de kasıyor gibi oluyor. Bazen oluyor. Midem bulanmaya başladı. Sıfırlamak istedim Disk İzlencesi'nden mi sıfırlıyım yoksa ayarlardan mı yapayım? Düzelir mi sizce.
Senden bir şey rica edebilir miyim? Çünkü delireceğim sanırım
 bu Linke girip ekran görüntüsünü atabilir misin hiç rahat değilim. Sürekli sayfayı yeniliyorum bir 61 bir 66 bir 64Hz çıkıyor. Bende böyle çıktı. Yapıp fotoğraf atarsan buraya çok mutlu olurum. Sürekli 59-60 arası mı kalıyor seninki. Yoksa seninde benim gibi 60-70 arası mı çıkıyor bir ekran fotoğrafı atarsan çok mutlu olurum dostum...
@Alonly acil bakar mısın