Peki çevirici olarak önerebileceğiniz bir ürün var mı ?Eğer sadece oyun için alıyorsanız fark edebileceğiniz bir fark olmaz. Ama kullanmadıysanız iade edip normal m.2 SSD alabilirsiniz. Amacınız sadece oyun ise önermiyorum.
Oyun oynayacağım bu yüzden bana aşırı eksi yanları olur diye korkuyorum.
Çevirici olarak ne önerirsiniz acaba ?Asla fark edeceğin bir şey olmayacaktır.
Değişim almazlar diye umuyorum
Aslına bakarsanız başlık farklıydı. Yönetici arkadaşlar değiştirdi sanırım. Benim sıkıntım yanlış SSD almamdan kaynaklanıyor. Ssd olarak m2 ssd alacağıma msata ssd almışım. Bu msata ssdyi nasıl kullanırım diye soruyorum. Ama cevabı buldum teşekkürler. Arkadaşımda çevirici varmış aldım halloldu.Şöyle bir durum var, ben 850 EVO alırken m2 ve SATA versiyonları vardı, aynı değerlere sahipti. Performansları aynıydı, hatta insanlar m2 olanını ısınıyor diye pek sevmemişlerdi. O yüzden ben de SATA aldım. Okuma ve yazma hızı ne veriyor, o önemli. Bir de;
Öyle umuyorsanız sorun nedir?
M2 SSD kapsayan isim. M2 SSD Sata ve M2 SSD PCIe NVMe diye ayrılıyor. "Sonuçta M2 SSD" diyemezsin çünkü aydınlatıcı bir cevap gerekiyor. "Sonuçta i7 işlemci" demek gibi senin söylediğin.Sonuçta M2 SSD olarak geçiyor. @myhosch
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.