M2 SSD'nin etiketlerini sökmek garantisini bozar mı?

Aydinhakan

Kilopat
Katılım
2 Aralık 2016
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Hepsiburada'dan aldığım 5 yıl garantili Corsair MP510 M.2 SSD'nin sıcaklığı yükte 70 boşta 55 derecelerde geziyor. Bu sıcaklık aynı kasa da bulunan ve 24 derecelerde çalışan SATA3 Toshiba OCZ 200 SSD'ye göre çok yüksek. Bu sebeple Aliexpress'ten aldığım alüminyum SSD soğutucuyu takmak istiyorum. Daha iyi bir ısı transferi için SSD'nin üzerinde bulanan marka etiketini de sökmek istiyorum. Ancak etiketi sökmek Garanti dışı kalmasına neden olur mu? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?


Screenshot_2019-09-30-18-43-53-860_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
Screenshot_2019-09-30-18-44-19-993_com.android.chrome.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Etiketi sökmeden soğutucu takmanın anlamı yok. Etiketi cımbız ile söküp, naylon veya türevi bir kağıta yapıştıracaksın yırtmadan. İhtiyaç duyarsan, geri yapıştırırsın. Ayrıca soğutucu olarak daha düzgün bir şey alırsan iyi olur.
 
Corsair'i bilmiyorum ama Samsung 860 EVO'da etiketi sökerseniz garanti dışı kalır yazıyor. Garantiye göndermek gerektiğinde üstündeki etikette seri no, model gibi bilgiler yer aldığı için garanti dışı sayılabilir
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı