M32CD_A_F Anarkata RX 5600 XT Takılır mı?

penemun

Hectopat
Mevcut anakartım M32CD_A_F_K20CD_K31CD ve ekran kartım GT 730. CPU Z üzerinden anakartı kontrol ettiğimde slotu PCI Express olarak gösteriyor fakat versiyonunu göremiyorum. Ekran kartım ise PCI'e 2.0 olarak geçiyor. Edindiğim bu bilgiler üzerine birkaç sorum olacak;

1. anakartım PCI'e 2.0 uyumlu mu?
2. RX 5600 XT almayı planlıyorum fakat bu kart PCI'e 4.0 olarak geçiyor. Problem yaşar mıyım?
3. bazı yabancı sitelerde RX 580 ile RX 5600 XT arasında yapılan versuslarda iki kart arasındaki fiyat farkına oranla o kadar büyük bir performans farkı olmadığını söylüyorlar. Sizlerin düşüncesi nedir?
fikirlerinizi öğrenebilir miyim? :)
up
Mevcut anakartım M32CD_A_F_K20CD_K31CD ve ekran kartım GT 730. CPU Z üzerinden anakartı kontrol ettiğimde slotu PCI Express olarak gösteriyor fakat versiyonunu göremiyorum. Ekran kartım ise PCI'e 2.0 olarak geçiyor. Edindiğim bu bilgiler üzerine birkaç sorum olacak;

1. anakartım PCI'e 2.0 uyumlu mu?
2. RX 5600 XT almayı planlıyorum fakat bu kart PCI'e 4.0 olarak geçiyor. Problem yaşar mıyım?
3. bazı yabancı sitelerde RX 580 ile RX 5600 XT arasında yapılan versuslarda iki kart arasındaki fiyat farkına oranla o kadar büyük bir performans farkı olmadığını söylüyorlar. Sizlerin düşüncesi nedir?
fikirlerinizi öğrenebilir miyim? :)
up

cevaplarınıza göre sipariş vereceğim yok mu hayırsever biri :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı