M34 5G vs A24

Bütçe
9500 TL
Bu hafta içinde almam lazım yoksa bende A34'ün fiyatının düşmesini bekleyecektim

Bazı forumlarda okudum herkes kötülüyordu m34'ü ben de biraz soğumuştum yok ilmecisi kötüymüş bu fiyata değmezmiş tam alacakken durdum
m34 'ü mü almıştınız a24 'den mi bahsediyordunuz ? m34 ise ağ cekim yada hat kesimlesi ,sesin karşı tarafa gitmemesi ..vb sorunlar yasiyor musunuz ? a24 aldi iseniz de dokunmatik hassasiyetinde sorunlar oluyor mu ? (kendi kendine tuşlara basmak , ekranin donmasi , kitlenmesi ..vb bu a15 de daha sık oluyormuş )

Kendime M34, babama A24 aldım ikimizde memnunuz bir sorun yaşamadık şu ana kadar.

M34'ü mü almıştınız A24'ten mi bahsediyordunuz? M34 ise ağ cekim ya da hat kesimlesi, sesin karşı tarafa gitmemesi. Vb sorunlar yasiyor musunuz? A24 aldi iseniz de dokunmatik hassasiyetinde sorunlar oluyor mu? (kendi kendine tuşlara basmak, ekranin donmasi, kilitlenmesi. Vb bu A15 de daha sık oluyormuş )

Kendime M34, babama A24 aldım ikimizde memnunuz bir sorun yaşamadık şu ana kadar.

Hocam en iyisini yapmışsınız, işlemci çok kötü alınmaz diyenler o fiyatta Redmi alıp 2 senede çöp eden tipler herhalde. Fiyatına göre alınmaz denecek bir işlemcisi yok. Oyun oynayanların işini tam görmez ama zaten o fiyattaki hiçbir işlemci tam iş görmez oyunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı