M4 MacBook beklenmeli mi yoksa M3 MacBook alınmalı mı?

Mrjoeblack

Hectopat
Merhabalar, bildiğiniz üzere apple ipadlerde M4 chipleri tanıttı. Ben de Yeni bir macbook alma arifesindeyim, almayı düşündüğüm model ise giriş seviye m3pro linkini de ekliyorum. Link

Fakat m3pro almak yerine bu yıl içinde çıkartılması beklenen m4 çipleri beklemeli miyim ?

Vallahi ipad kıyaslamalarını inceliyorum da, söyletinlere de bakıyorum m4 ile birlikte 8gb ram'in kalmayacağı 16gbdan başlayacağını söylüyorlar. Sanırım bekleyeceğim, bir acelem yok. Tek korkum yıl sonuna dolar kurunun artmasından ve pazartesi yapılan apple zammının üstüne bir zam daha gelmesi :D :D
Hocam bence M4 bekleyin almışken en yükseği olsun.🤣

Vallahi iPad kıyaslamalarını inceliyorum da, söyletinlere de bakıyorum M4 ile birlikte 8 GB RAM'in kalmayacağı 16 GB'dan başlayacağını söylüyorlar. Sanırım bekleyeceğim, bir acelem yok. Tek korkum yıl sonuna dolar kurunun artmasından ve pazartesi yapılan Apple zammının üstüne bir zam daha gelmesi :D :D

Hocam zaten yeni işlemci diye en az 5 - 6 bin gelecek.

Onu bunu bilmem 30 senelik Windows kullanıcıyım şirket alalım bir Mac dedi M3 aldık. Epostalarında arşiv özelliğini kapatamıyorum. Cihazdan nefret geldi. 8 müşteri var. Ayrı ayrı klasörleri Apple efendi hepsini arşive çekiyor. İnanılmaz zorlandım. Outlook'ta öyle Apple posta programı da öyle. Varsa bir çaresi lütfen YARDIM.

Bu arada 2006'dan beri Mac'ta girer eve Bootcamp çıktığından beri Windows'larım. Apple çok sağlam makine ama görüntü kaydında bile ekran sesi almyor kendi sınırlamaları var beni deli ediyor. Bu bakımdan hep uzak durdum. M3 işlemcili Mac ve iOS jet gibi çalışıyor ama ne fayda. Bu adamlar iOS zorunluluğu getirmese PC silir süpürür. Sağlamlık parça kalitesi pil olağın üstü. Pilde 3 Windows kurulum yaptım sanal olarak %20 bil gitti. 3 kurulum diyorum. Ve fansız makine gram ısınmadı. Render vs işlemler hariç ısınmaz net

Bundan önce 2017 Mac var.
2015 MacBook Pro
2007 MacBook
Hepsine Windows kurdum. Ve aralarda PC'ler notebook, desktoplar.
PC giriş 1995 ilk Windows'tan itibaren tüm sürümleri ezbere birilim.

MacBook seveler için diyeceğim M3 uçak ve ötesi cihaz her bakımdan. Ama iOS sevmiyorsan benim gibi alma mutsuz olursun. Beni 4 günde delirtti. Ekran kaydını sesli alıyorum çözdüm, Windows 11 sanal kurdum ok ama Bootcamp gibi olmuyor. Ama gene de paralles almadan kurabildim temiz bir şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı