M4A1-S Decimator skininin değeri nedir?

Hocam skindeki çıkartmanın fiyatı %5'ten hesaplanılıyor diye biliyorum ama sen yine de csgomoney di sanırsam o siteyeden bir baktır orası çıkartmayada para veriyor olmazsa Facebook grublarında teklif alarak satabilirsin ama tahminimce 600-800TL arası verirler.

Hocam Facebook'ta çok dolandırıcı var Discord çağırıp skini almaya çalışıyorlar adamakıllı tekllif veren olmadı henüz ama dediğiniz siteden girip bakarım.

Hocam Facebook'ta çok dolandırıcı var Discord çağırıp skini almaya çalışıyorlar adamakıllı tekllif veren olmadı henüz ama dediğiniz siteden girip bakarım.

:D türkler böyle ama hangi grupta olduğuna bağlı aracılı iş yap hocam ben çok bıçak aldım sattım bir sorun gelmedi Allah'tan başıma dikkatli olman gerek ama dediğim gibi csgomoney sitesine bir baktır.

:D türkler böyle ama hangi grupta olduğuna bağlı aracılı iş yap hocam ben çok bıçak aldım sattım bir sorun gelmedi Allah'tan başıma dikkatli olman gerek ama dediğim gibi csgomoney sitesine bir baktır.
Evet, bu siteler direkt sana sorunsuz ödeme fiyat verebiliyor ama biraz daha ucuza almaya çalışıyorlar. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı