Hocam paper olsaydı dediğiniz olurdu ama bu holo bir sticker.Pardon sticker fiyatını görmedimde ne zaman EF stickerlarının fiyatı uçtu?
Anladım. O zaman her türlü çıkar ama alıcı zor bulursunuz sanki.Hocam paper olsaydı dediğiniz olurdu ama bu holo bir sticker.
Hocam skindeki çıkartmanın fiyatı %5'ten hesaplanılıyor diye biliyorum ama sen yine de csgomoney di sanırsam o siteyeden bir baktır orası çıkartmayada para veriyor olmazsa Facebook grublarında teklif alarak satabilirsin ama tahminimce 600-800TL arası verirler.
BUFF163'den satabilirsiniz bence. Muhtemelen satılması uzun sürer.Hocam Facebook'ta çok dolandırıcı var Discord çağırıp skini almaya çalışıyorlar adamakıllı tekllif veren olmadı henüz ama dediğiniz siteden girip bakarım.
Hocam Facebook'ta çok dolandırıcı var Discord çağırıp skini almaya çalışıyorlar adamakıllı tekllif veren olmadı henüz ama dediğiniz siteden girip bakarım.
Buff163'ten satabilirsiniz bence. Muhtemelen satılması uzun sürer.
Evet, bu siteler direkt sana sorunsuz ödeme fiyat verebiliyor ama biraz daha ucuza almaya çalışıyorlar.türkler böyle ama hangi grupta olduğuna bağlı aracılı iş yap hocam ben çok bıçak aldım sattım bir sorun gelmedi Allah'tan başıma dikkatli olman gerek ama dediğim gibi csgomoney sitesine bir baktır.
Etki etmez çıkarmalar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.