aynı/benzer float değerine sahip olanların fiyatlarına bakarak ortalama bir rakam çıkartabilirsiniz.Susturucusunu mu
Evet baktım 98. sırada kaç eder acaba.
Bu arada nereden çıkarmıştınız? Bilet sayesinde mi?
aynı/benzer float değerine sahip olanların fiyatlarına bakarak ortalama bir rakam çıkartabilirsiniz.Susturucusunu mu
aynı/benzer float değerine sahip olanların fiyatlarına bakarak ortalama bir rakam çıkartabilirsiniz.
Bu arada nereden çıkarmıştınız? Bilet sayesinde mi?
Kaç bilet aldınız hocam ve nasıl kullandınız anlatabilir misiniz kısa bir şekilde?Evet bilet sayesinde.
Kaç bilet aldınız hocam ve nasıl kullandınız anlatabilir misiniz kısa bir şekilde?
ah ah kendime güvenmediğim için hiçbir zaman kasa açmıyorumBen bir bilet aldım belki az buz kar ederim diye. Deagle'nin fiyatının düştüğünü görünce spor ve saha kasasından açtım ve çıktı. Sistem şu bileti 15.99 dolara satın alıp yıldız kasıryorsunuz yıldızlarda XP ile geliyor 1 bilet için 40 yıldız alabiliyorsunuz ve toplamda 5 bilete kadar satın alabilyorsunuz.
Ah ah kendime güvenmediğim için hiçbir zaman kasa açmıyorum![]()
Susturucusunu mu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.