M4A1-S skini nerede satılır?

Hocam 15 TL'ye ancak tütün alırsınız zaten. Bu arada hadi siz 15 TL diye uğraşmadınız başkası da sizin gibi üşenirse firma böyle şeyler yapmaya devam edebilir.
Biraz param eksikti oradan tamamlarım diye düşündüm, sinir hastası oldum çıktım hocam. Hakkımı helal etmiyorum sıkıntı yok.

Hocam 15 TL'ye ancak tütün alırsınız zaten. Bu arada hadi siz 15 TL diye uğraşmadınız başkası da sizin gibi üşenirse firma böyle şeyler yapmaya devam edebilir.
Bunları arayıp çok güzel kayacaktım da, para için uğraşıp dava bile açarlar. Aç bunlar doymamış.

Biraz param eksikti oradan tamamlarım diye düşündüm, sinir hastası oldum çıktım hocam. Hakkımı helal etmiyorum sıkıntı yok.

Bunları arayıp çok güzel kayacaktım da, para için uğraşıp dava bile açarlar. Aç bunlar doymamış.
Hocam yanlışa yanlışla karşılık vermek sizi haksız duruma düşürür. Hadi onlar firma diye muhtemelen mahkemede sizde haklısınız diye sıkıntı çıkmayabilirdi fakat bir şahısa karşı sıkıntı yaşardınız.

Bynogame den uzak dur. 2 gün önce canlı destekle kavga ettiğim, banlandınız diyerek parama el koyuldu. Hesabımdaki parayı çekemiyorum dolandırıcının önünde gideni onlar hiçbir şekilde küfür hakaret etmemiştim üstüne aldıkları komisyon yetmediği gibi ters konuşup ban atan bir site.
Bynogame de çok satış yaptım böyle bişey yaşamadım. Durduk yere kimseye öyle bişey yapacaklarını sanmıyorum. 3K'lık bıçak bile sattım.

Hocam yanlışa yanlışla karşılık vermek sizi haksız duruma düşürür. Hadi onlar firma diye muhtemelenBynogame de çok satış yaptım böyle bişey yaşamadım. Durduk yere kimseye öyle bişey yapacaklarını sanmıyorum. 3K'lık bıçak bile sattım.

Bynogame de çok satış yaptım böyle bişey yaşamadım. Durduk yere kimseye öyle bişey yapacaklarını sanmıyorum. 3K'lık bıçak bile sattım.
Bynogame babanın oğlu herhalde. Ben buraya tecrübemi aktardım.

Yorum yapmadan önce yorumları iyice oku. ANLAYARAK OKU.
@zod1ax

Yorum yapmadan önce yorumları iyice oku. ANLAYARAK OKU.
@zod1ax
Durduk yere olan birşey değil. Canlı destekle tartıştım kesinlikle hakaret, küfür etmedim. Parama el koyuldu bu kadar basit.

Ben farklı bir şey söylememişim, bir sürü kişi satış yapıyor sorun yaşamıyorda sen neden yaşıyorsun? Durduk yere kim kimi banlayıpta parasına çöksün ki? Babanın oğlu falan demişsin saçmalamışsın. GameSatış ve ByNoGame gibi sitelerde çok satış yaptım ve bir sorun sıkıntı yaşamadım. Demek ki bir şey yapmışsınız ki banlanmışsınız. Benim de bir skin alırken eksiğim vardı kendileri tamamladılar 1 kerelik. @BİG BOSS 16

Ben farklı bir şey söylememişim, bir sürü kişi satış yapıyor sorun yaşamıyorda sen neden yaşıyorsun? Durduk yere kim kimi banlayıpta parasına çöksün ki? Babanın oğlu falan demişsin saçmalamışsın. GameSatış ve ByNoGame gibi sitelerde çok satış yaptım ve bir sorun sıkıntı yaşamadım. Demek ki bir şey yapmışsınız ki banlanmışsınız. Benim de bir skin alırken eksiğim vardı kendileri tamamladılar 1 kerelik. @BİG BOSS 16
Birader anlamakta güçlük çekiyorsun galiba yalan söyleyecek halim yok. Arkadaşın konusunu meşgul etmeye gerekte yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı