M4A1-S vs M4A4

Kromish

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2020
Mesajlar
1.420
Çözümler
5
Uzun süre M4A4 kullanmıştım. Birkaç ay önce M4A4'e nerf geldiğini öğrendim. (oyuna ara sıra giren birisiyim.) Bende M4A1-S'e geçtim. Elim henüz alışmadı. Hangisi daha iyiyse onu almayı düşünüyorum. Birkaç gün önce M4A1-S'in şarjör mermisi 20 yapıldı. Bu da benim gibi kolsuz birisi için iyi değil. Hangisini almayım sizce? Yani metada hangisi var? Hangisine elim alıştıysa onunla oynamam gerektiğini biliyorum. Ben ise sizin söylediğiniz silaha göre elimi alıştıracağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda metada hala M4A1-S kullanıyorlar spray kolaylığı ve hasarından dolayı.
 
A4'te spreyi oturtabilirsen düşünmeden ona geç derim.Tabiki S'te mermiler daha isabetli ama mermi az olduğu için sıkıntı yaratacaktır. Atölye maplerinde A4 spreyini çalışıp oturttun mu misler gibi. :)
 
A1-S'in hasarı daha fazla. Gövdeye 4 mermide öldürüyor. A4 5 mermide.
Sisleri taramak için yine A1-S daha avantajlı çünkü diğer taraftan mermi izlerini göremiyorlar susturucusundan dolayı. A1-S'in 20 mermisi olması pek bir dezavantaj değil. A1-S alınca daha iyi bir silahınız oluyor ve üstüne flaş alacak paranız kalıyor.
 
Şu anda metada hala M4A1-S kullanıyorlar spray kolaylığı ve hasarından dolayı.

Fiyat dengesi etkiliyor pro tarafında 200-300 dolar daha ucuz olması bir silahın utility için ek para kalması demek ve her raund artan parayı düşündüğünüz zaman iyi fark yapıyor.

Mesela SG553 fazla kullanan yoktu fiyatı AK ile aynı yaptılar bu sefer herkes SG kullanmaya başladı ve sonunda SG nerf yedi.
 
Az mermi kapasitesinden dolayı M4A1-S tercih etmek, pek mantıklı gelmiyor. M4A1-S'in mermi kapasitesinin azaltılması, bayağı büyük nerf oldu bence. Mermi kapasitesinden dolayı M4A4 tercih edilebilir. Bu silaha alışırsanız AK-47'yi kullanırken de çok sorun yaşamazsınız, sanmıyorum sorun yaşayacağınızı.
 

Geri
Yukarı